tirsdag den 23. august 2011

Hvorfor Jeg Går Ind For DØDSSTRAF

Jeg er et af de mennesker som 100% går ind for dødsstraf. Og livstidsfængsel.
 - begge dele vel og mærke af den slags hvor man ikke bare sidder på en dødsgang i 30 år og venter på en kugle men hvor man rent faktisk river svinet udenfor, klynger ham op og pløkker ham lige i panden og så ned i jorden med ham og med livstidsfængsel mener jeg vel og mærke af den slags hvor man kommer ind og sidde på 3x3 meter med en madras på gulvet og nich weider resten af sine dage, altså til den dag man er så død at dødsstivheden har sat ind.

Hvorfor?

Fordi der findes så onde mennesker i denne her verden at det ikke er retfærdigt for resten af os at betale for opretholdelsen af deres liv, ve og vel når først de bliver dømt til fængsel og fordi der er forbrydelser der er så babariske at disse mennesker ikke fortjener at indånde samme luft som offrene - men aller mest fordi jeg syntes vi som samfund skylder at beskytte offrene frem for bødlen - og i min verden gøres det bedst ved at svinet forsvinder for altid, også hvis svinet skulle vise sig at være en dame.

Jeg har meget svært ved at forstå og ja også at acceptere at der findes mennesker i denne her verden som livligt og helt oprigtigt vil sætte sig ned og argumentere mod mine holdninger, for hvordan vil du nogensinde kunne retfærdiggøre at et tortur offer møder sin bøddel på gaden efter 14 års fængsel? Tror du offeret har glemt alt til den tid og er "kommet videre"?

Og hvordan kan man sige at den og dén forbrydelse er tilsvarende dét og dét antal år i fængsel? For hvad med offeret, hvor mange år skal gå før offeret er "videre" og alting er som før? Hvem bestemmer hvad en passende straf er før svinet igen kan lukkes ud blandt os andre og før offeret kan risikerer at møde det menneske som for altid forandret fremtiden?

Hvem kan sætte sig ned og retfærdiggøre over for denne her lille 7 årige pige at manden som har gjort hende fortræd, igen en dag vil kunne komme og kidnappe hende??

7 årig Pige voldtaget af 34 årig Mand Og hvis linket en dag skulle dø, sætter jeg lige artiklen ind her også.....

"En kun syv år gammel pige blev søndag eftermiddag bortført og i en lade voldtaget af en 34-årig mand.

Omkring klokken 17.00 søndag eftermiddag blev pigen, der er fra Tørring-Uldum-området nær Horsens, opsøgt af en 34-årig mand. Ifølge Horsens Folkeblad udgav manden sig for at være politibetjent og tvang pigen op på sin scooter for at køre hende til en lade ikke langt fra pigens bopæl.

Her voldtog manden den lille pige og udsatte hende for anden kønslig omgang end samleje, fremgår det af politiets sigtelser.

Den 34-årige blev i går fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Horsens og varetægtsfængslet i surrogat i fire uger. Han skal foreløbig være på psykiatrisk afdeling på Horsens Sygehus, hvorfor manden må formodes at være mentalt forstyrret.

I laden blev den 34-årige angiveligt taget på fersk gerning mit i sin forbrydelse og holdt tilbage af civile personer, indtil politiet nåede frem til gerningsstedet og anholdt ham kort før klokken 18 søndag."

So what at manden er metalt forstyrret i hoved, er du stærk nok, klog nok til at voldtage så er du også stærk nok og klog nok til at vide at sådanne handlinger har konsekvenser, bare ikke store nok når man bor i Danmark!

7-9-13 for denne mand at dén specefikke pige ikke var min datter, for i så fald var han stendød på nuværende tidspunkt - og var han ikke død så ville jeg bruge resten af mine levende dage på at få ham til at dø, helst langsomt og pinefuldt.

Jeg er SÅ rasende inden i at jeg kunne myrde ham hele alene! 7 år gammel........DØ dit svin!

Ingen kommentarer: