fredag den 12. august 2011

Desperat Søvnmangel!!

Søvn - I need sleeeeeeep!

Jeg ved godt at en person som jeg der bor så centralt som jeg i København ikke burde brokke sig men ....... i øjeblikket og de næste par år frem er der metro udgravninger i gang her på Kgs Nytorv, samtidig er D'Angletare i gang med at renoverer hele hotellet, HELE Lille Kongensgade er ved at blive gravet op fordi der skal lægges nye fjernvarmerør og samtidig med dette er HELE underetagen i ejendommen hvor jeg bor i gang med at blive renoveret om til nye moderne kontorlokaler på over 1000 kvm OG vandrørene på mit badeværelse er sprunget, under gulvet! - det vil sige at jeg hver morgen de sidste 1½ uge er vågnet kl. 06.00 ved at en af følgende ting har foregået - eller i de utrolige heldige tilfælde, flere af tingene!:

1. Et stort trykluftbord er i gang med at hakke asfalten op i Lille Kongensgade
2. En gravemaskine er i gang med at understøtte Lille Kongensgade's sider ved med grabben at banke kæmpe massive jernplader/jernpæle ca. 12 meter ned i jorden
3. En andne gravmaskine er i gang med at grave foran metroen på Kgs. Nytorv
4. En tredje gravmaskine er i gang med at bryde asfalten op på Kgs. Nytorv
5. En kran er i gang med at lægge køreplader af jern ud på Kgs. Nytorv (dét foregår aldrig i stilhed)
6. Håndværkerne under min lejlighed er i gang med at bore i benonvægene
7. Håndværkerne under min lejlighed sprænger endnu et vandrør og banker mig op
8. Håndværkern som skal i gang med at lave mit badeværelse banker mig op så jeg kan låse dem ind
9. Håndværkerne under min lejlighed begynder at pille stillads ned en søndag morgen (!)
10. Håndværkern under min lejlighed skifter vinduerne i bygningen under megen larm og ballade.

Jeg er simpelhen ved at blive sindssyg af søvnmangel!!

Den skarpe person vil sige, jammen så kan du jo sove om natten.............ej dét kan jeg så ikke!! Dels fordi det har regnet og stormet og larmet så meget de sidste to nætter og dels fordi det stadig er sommer og der er mange mange mennesker på gaden om natten som larmer, mange flere end for bare feks. 3 måneder siden, feks. er jeg så heldig at jeg HVER aften kan høre folk synge (falsk!) fra Sams Bar, i går var det "Dikke lue Dikke lææ alle titter på me, når jeg går i mine gyldne skoeeeeeeeeeeeeeeeeee" og lige som jeg trode at den sidste falske sanger havde givet op, greb en meget skinger pigestemme mikrofonen og sang en masse dansktop klassiker med en stemme der gjore at jeg nu aldrig mere kan tænke på Birthe Kjær uden at få ondt i hoved!!

Samtidig så kan jeg ikke sove hvis der er for varmt i soveværelset, så jeg sover altid med vinduet på klem, dvs. at jeg også har en perfekt audio vision til lyden af bilerne (taxierne) som køre ned af Bremerholmen i alt for høj fart i regnvejr..........!

Aii men come on - jeg kan næsten næsten ikke magte endnu en nat uden ordenlig søvn!!
Her til morgen vågnede jeg kl. 06.11 ved at der var helt uhyggelig stille - ja tænk engnag, jeg vågnede ved at min krop tænkte: Her er stille og så vågnede jeg..........jeg nåede slet ikke at nyde mine tanker og stilheden før klokken slog 06.12 og trykluftbordet på Lille Kongensgade startede!!!!

Jeg tror simpelhen jeg dør..........at mangle søvn må helt klart være øverst på torturmandens to-do-liste for det er da en modbydelig form for straf! Tænk engang at jeg til tider drømmer om at få børn! Fuck that hvis de stjæler min søvn så skal jeg dæleme ikke ha nogen børn - ever!!

Hele dette er så endnu værre fordi jeg i går, efter at have været på cafe med en tidligere klassekammerat fra Westminster som er i Danmark lige nu, skulle mødes med min coaching buddy og sammen med hende køre ud til vores anden fælles coaching buddy Elsebeth som holdt et masterprojekt.

Jeg skrev og spurgte om vi skulle følges, da det er i Brønshøj eller Brøndby eller ja noget langt væk, og jeg har jo ikke bil i øjeblikket - så jeg skriver til min coaching buddy om jeg skal komme ned på kontoret, som ligger ca. 500 meter herfra og så kan vi køre dérfra sammen eller om hun kan komme og hente mig hjemme..........

Hun skriver så tilbage, at hun ikke er på kontoret i disse dage men om jeg ikke kan komme ud til hende så kan vi køre derfra........nu er det jo sådan at hun bor pænt langt væk fra mig, og ham amerikaner fisen har jo lånt min cykel, hvilket hun jo godt ved da hun selv har hented den, samtidig så vil det koste mig penge at tage bussen ud til hende og oven i det så er der 11 grader varm (koldt?) og det regner helt vildt - så ja, jeg syntes godt hun kunne ha hented mig taget i betragtning af hvad jeg plejer at hjælpe hende med............men altså, jeg køber et klippekort til 140 kr og tager bussen ud mod hende - pludselig drejer bussen af og jeg er på vej mod Rigshospitalet! Da jeg spørge den altid sure HT buschauffør siger han i et total "er du dum eller hvad" tonefald: Vi køre omlægningsruten....... øhhhhhhhhhh okay, hvordan skal jeg kunne vide det, måske du kunne sige at bussen køre en anden rute når du begynder at dreje af?? Måske HT kunne sætte skilte op om at bussen ikke køre sin normale rute fordi Nørrebrogade er brækket op af vejarbejde.........

Jeg mener, how am I suppose to know at der er vejarbejde?? Jeg køre så sjældent med bus! Og når jeg så spørger en bus chauffør pænt så er han bare sur og ligner en som hader sit job, fucking idiot!

Jeg smser til min coaching buddy at jeg er på detour men at jeg vil finde en andden bus - i pis regnvejr - og er lidt forsent men på vej - så ringer hun gud hjælpe mig op og siger: Hvor er du, vi er ude og køre.........okay siger jeg, hvor fra? Inde fra kontoret .....
(som ligger 500 meter fra hvor jeg bor og hvor hun jo IKKE var!) Nice......

Jeg hopper så af bussen på Nørrebros Rundel, ved Assistent Kirkegården og må gå resten af vejen, i øs pøs regnvejr og faktisk en kulde som var så hård at jeg drømte om min Monclar vinterjakke!!
Men ej min coaching buddy kunne IKKE komme og hente mig fordi Nørrebrogade var spærret af, hvilket sidegaderne jo ikke var......... så jeg går, hele vejen - og de blomster jeg havde købt blev helt våde og grimme og slatne, så kommer jeg frem, smser at nu er jeg her, intet svar - så ringer jeg, intet svar - og det er stadig mega pisse koldt at stå nede på gaden I ØS PØS REGNVEJR (!) og så får jeg en sms hvor i der står "R lige på wc kommer ned" nice.......jeg stiller mig i semi tørvejr ved en husmur og knurre fryser så meget at mine knogler rasler og bander hende sagte, ganske sagte langt væk........minutterne går........7 minutter...........10 minutter.........14 minutter........17 minutter.........så skriver jeg en sms: "Come on det er virkelig koldt!" og så, 20 minutter efter at jeg ankom til hendes bygning og 40 minutter efter at hun sad lunt og godt i sin bil og jeg vadet i regnvejr kommer hun endelig ENDELIG ned og siger med det samme: "Aii måtte bare op og ned af trapperne 3 gange, så havde jeg glemt min tlf. så mit tørklæde og puha hva......." Hvis mit blik kunne dræbe var jeg kørt alene afsted!!!

Da vi kommer ind i bilen sætter jeg varme på og vender det ned mod mine ben og hænder som er helt døde, altså helt helt kolde og døde og efter 4 minutter slukker hun fordi hun sveder........jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle sige, jeg var SÅ tæt på at sige at hun bare kunne sætte mig af og så tage en taxi hjem til mig selv men dét ville også være synd for Elsebeth.

Masterprojektet som vi skulle overvære var beyond kedeligt! Det mest facinerende ved det hele var at hun, som er direktør havde samlet 30 kvindelige direktøre fra forskellige netværks og at de alle var over 55 år, facinerende at se på - men jeg var helt malplaceret som arbejdsløs i et sådan selskab, så da klokken præcist slog 18.30 ville min coaching buddy køre hjem da hun skulle ind til koncert og spise på Nimb i Tivoli med ham amerikaneren - jeg hoppede med og tænkte at nu siger jeg ikke noget og så ser vi hvad hun gør, 7-9-13 så kørte hun mig helt hjem selv om jeg godt kunne se at hun stressede gange 10 over tiden.......da jeg kom hjem var jeg SÅ gennem kold at jeg lagde mig på sofaen med mit uldtæppe over og alle sterinlys tændt og heppede på at det snart bliver 1. oktober så jeg kan få lov til at tænde for min radiatore!!!

Kl. 21.30 gik jeg i seng - og vågnede så her kl. 06.00 knurre sulten efter noget kød og ordentlig mad! Men også med en forfærdelig stemme og et meget tungt hoved, frygter jeg er ved at få influenza, det kunne lige mangle!!

Det er sådan at jeg bliver helt svimmel når jeg drejer hoved, så mærkelig er min krop lige nu - tænker jeg vil spise nogle appelsiner (!) det er vist godt når man er ved at blive syg, har jeg læst - eller er det te jeg skal drikke? Pwadder hader te.......

Oven i dét har min coaching buddy spurgt mig om jeg vil gøre rent hos hende privat fordi hun holder en fest for ham amerikaneren på lørdag, hvor jeg er i Jylland - men trust me, take my word on it - jeg skal IKKE gøre rent hos hende mens han er der!!! No way! I've learned my lesson!!! (x10!)

Og oven i dét så fik jeg en sms fra min barndomsveninde som skrev en faktisk meget sød sms men som jeg med vilje først læste her til morgen, en slags omvendt struds, jeg tænker at hvis jeg ikke åbner og læser sms'en så er jeg heller ikke forpligtet til at vende tilbage på den..........dooooooo Deirdre-Ann.......men altså, min barndomsveninde skriver:

Hej med dig din dejlige tøs :) så er den nye sæson started.. vi var på langeland i weekenden :) mor og jeg skulle jo løbe tur. Griner. Ja 3 km for mit vedkommende så stod mit knæ af :(. Sur røv. Mor løb næsten alle 8km. Sej kone.. og nu sidder jeg med den væreste snue. hoster og sprutter,men arbejdet kommer først. En dag så kan jeg lægge mig syg i weekenden.. Håber du har fundet dig noget mere arbejde så dit liv kan få lidt luft..jeg håber lidt på at kan få råd til en tur til københavn inden jul...:) jeg tænker mega meget på dig. :). Knus xxxxx :)

Arghhh en tur til København? Jeg vil slet slet SLET ikke gå ind i de tanker!!! Og hvorfor tænker hun meget på mig? Jeg har siddet og skrevet et brev til kommunen og hun tænker mega meget på mig.......Og SÅ - NU er jeg færdig med at brokke mig!

NU vil jeg finde noget ordentlig mad og så klæde mig varmt på og gå en laaaaaaang tur ud i det blå


Ingen kommentarer: