tirsdag den 30. august 2011

Uvisheden Forsætter...

Pga. at den anden kandidat til dette her efterhånden ret så famøse job af én eller anden grund i går ikke kunne gennemføre SKYPE interviewet med hele forsamlingen af bestyrelsesmænd i Spanien så skal JEG vente endnu mere!!

Aii men fuck mig i øret hvor er det bare ikke fair - jeg bliver helt urimelig og får lyst til at råbe og skrige og skabe mig som en 7½ årig, hvad sker der for at de ikke kan træffe en fucking beslutning og holde sig inden for de retningslinjer og aftaler som er udstukket??

Når de beder mig om at være klar til et interview kl. 13.45 så vil jeg gøre hvad som helst for at være klar dér, men hvad nytter dét hvis det kun er den ene part der føler en sådan = Frk. Deirdre-Ann er IKKE happy!

Eller faktisk så er jeg okay, jeg er ikke i dårligt humør, jeg er bare irriteret over at jeg skal venten endnu mere men jeg er ikke hverken deprimeret eller ked af det.
Jeg valgte dog her til morgen at droppe fitness da ham der rekrutteringsmanden de sidste to dag har ringet lige midt i at jeg var til fitness og det virker måske lidt useriøst så jeg blev hjemme i dag og tager afsted i aften i stedet for, er nemlig begyndt at læse en bog som hedder noget med hmmm.......... gider ikke rejse mig for at hente den inde ved sengen men den hedder noget i retningen af "Flad mave nu" eller "Flad mave sådan her" anyway, den remser en masse grunde op til at man kan have en lille pølsemave som jeg har men jeg sværger, ingen af grundene er en som passer på mig!

Jeg er ikke over 40 år, jeg har ikke lige født, jeg får ikke for lidt søvn, jeg stresser ikke (ret meget), jeg spiser ikke forkert (ret meget) osv. men jeg ved at jeg gerne vil have en flad mave eller en fladere og efter at ha læst bogen kan jeg ikke rigtig se at jeg gør noget forkert - udover at jeg måske ikke træner hårdt nok fordi jeg er ret slem til at springe over hvor gæret er lavest når jeg ikke har nogen jeg skal konkurrere med!
Lyder måske mærkeligt men da jeg trænet med min coaching buddy gik jeg virkelig til den fordi jeg virkelig dårligt tåler at andre er bedre end mig til noget........ måske jeg skulle prøve dét der Zumba igen.......ja kom jo aldrig afsted sidste gang men måske jeg skulle melde mig til det???

Har lige siddet og talte med den ældste person jeg har på min Facebook, det er en gammel mand jeg mødte på min pilgrimstur sidste år, han er - hold fast 88 år gammel og kommer fra Skagen og har både computer, Iphone og alt muligt andet og så ser han bare sød ud, altså virkelig, han ligner en rigtig hyggelig gammel Morfar!
Han skrev fordi han skal være medhjælper (i en alder af 88 ÅR!) på en pilgrimsvandring fra og med i morgen hvor de tager afsted fra København til Spanien og så går fra Samos til Santiago De Compostela, bagefter skal han til Mallorca med sin søn og gå i nogle bjerge og så skal han på en vinferie i to dag bagefter det........han er simpelhen så sød! Tænk at han skriver til mig for at fortælle mig om alt det her :)

Jeg skrev at han skulle huske at tage billeder på turen men så skrev han tilbage "Det ved jeg ikke om der bliver tid til, der er mange damer med på turen........" Jeg var flad af grin, sådan en lille flirt!! Er han ikke bare sjov? Og når man så ser et billed af ham, så får selv jeg lyst til at give ham et kæmpe knus!

Hvilket står i stor kontrast til at jeg i dag skal ringe til min Gudfar, eller det er ikke noget jeg skal men jeg har sat min telefon til at minde mig om det, for der skal helst ikke gå mere end 14 dage mellem at jeg ringer til ham for så bliver han så ubehagelig når jeg skal derud igen om laaaaaaaaaaang tid - går allerede og tænker på hvad jeg skal sige til ham som forklaring eller undskyldning for at jeg ikke kan besøge ham i 3-6 måneder mens jeg er i Afrika, han vil - uanset hvad - ikke kunne forstå at jeg skal ned til de der "fucking negere" så why even bother forklar ham noget??

I dag bliver min bedste 100 år :)

Ja er det ikke helt fantastisk!! Hun er jo ikke rigtig min min bedste, hun er min exkæreste Uffes Farmor men da der i hans familie kun er ham og hans far så er hun også lidt min Bedste! :)
Jeg kan desværre ikke tage hjem i dag, da jeg næste lige har været hjemme men næste gang jeg er hjemme igen så tager jeg ud og besøger hende, hun får alligevel også så mange gæster i dag at det er bedre at sprede det ud på flere dage. Mærkeligt nok skal hun ikke ha en fest, det ville jeg jo ha gjort hvis det var mig som bestemte men det er Uffe's far der har bestemt at hun ikke skal have en fest, mærkeligt ikk? Jeg mener bestemt der er noget at fejre men anyway, jeg har sendt en buket blomster - en lille en, da jeg nu officielt ikke har flere penge tilbage fra salget af min kommode.........men det er jo tanken der tæller ikk?

Nå, jeg vil hoppe i tøjet og få orden på den her nusset lejlighed, problemet er bare at jeg ikke har nogen steder at lægge tingene hen!! Min kommode er jo væk!! :) Men det gør ikke noget, jeg hadet den kommode anyway!



Ingen kommentarer: