søndag den 23. januar 2011

Fattigmandsbjerget i Roskilde m.m.

Puha - jeg hader når jeg kommer bagefter med at blogge! Så er der ligesom ret meget at skrive om og ja når der er meget at skrive om så laver jeg overspringshandlinger!! (Shame on me!)

I dag sov jeg til kl. ca. 10 hvor min coaching buddy vækkede mig med en sms (!) Jeg havde endda sat telefonen på lydløs men ja, vågnede alligevel - jeg var sej nok  til at tage træningstøj på og komme afsted til træning, dog manglede jeg min coaching buddy til at få konkurrence genet op i mig, jeg løb nemlig kun cirka 3 km og lavede ikke andet, feks. at træne min mave........dooooooo men jeg sagde til mig selv at jeg ikke måtte slå mig selv i hoved med at jeg ikke gjore det samme som i torsdags men rose mig selv for at jeg i det mindste kom afsted! Så dét vil jeg gøre! :)

Efter træning spiste jeg morgenmad og håbede på at min stakkels mave snart ville komme i gang - jeg har ikke været på toilet siden TORSDAG!!! Dvs. jeg har spist en stor cheeseburger, en del øl, mad på kurset i går, ½ kg. Edmammmmmmmmma bønner i fredags, aftensmad i aften osv........og stadig no respons!

Lørdag på kurset gik jeg under et foredrag på toilet, tænkte at nu var min chance for at komme afsted og efterlade et sikkert ildelugtende toilet uden at nogen ville vide at det var mig, netop da jeg havde sat mig på sædet efter at have dækket det med papir - man er vel lidt sart! - var der en som tog i håndtaget og alt hvad der var på vej røg helt op i rygsøjlen igen! Damit!!!

Anden gang jeg forsøgte på kurset stod min coaching buddy og to af hendes veninder udenfor og snakkede og så kunne jeg simpelhen ikke........så i dag til træning var min mave helt stor og rund som en gravids og jeg slog en ordentlig prut mens jeg løb - 7-9-13 så var der INGEN i nærheden af mit løbebånd da det skete og dét tror jeg et eller andet sted at de skal være glade for, for personligt så var duften liiiiige en tand for krads til mig!!

Men der skete heller ingenting da jeg kom hjem, så efter 1 time på øjet havde jeg en aftale med Lita og Sofueom at vi dvs. Lita og jeg skulle køre til Roskilde for at se Solfies nye hus som hun har købt med sin kæreste gennem 11 år (de skal giftes i Pæstø til sommer) På vej derned kunne jeg mærke at NU skulle jeg på toilet så jeg glædet mig vildt til at komme ned på Sofiess rene toilet, blot for at opdage at de har taget toilettet af og at samtlige vandrør var sprunget så der var ingen vand..........konklutionen var at alt trak sig tilbage i ryggen igen.......og nu, efter en omgang spagettig til aftensmad, hvilket ALTID plejer at sætte fut i tingene så er der stadig ikke sket noget og jeg er derfor gået over til rosiner.............jeg ligner en fed gravid ko!!! WTF!!

Jeg trode det ½ kg Edemmmmaaaaamaaaa bønner ville få mig til at S**** helt vildt meget, men der skete nul og niks! Jeg tør slet ikke tænke på hvor meget mad jeg efterhånden har inde i min krop som ikke er kommet ud - puha........

(Sidder og ser et program om bygningen af Al Hamra bygningen i Kuwait, imponerende bygningsværk!)

Håber der sker noget i morgen når jeg skal til træninge igen!

Jeg har stadig ikke hørt noget fra koen med min kjole, hun skulle havde deltaget i kurset i går og taget den anden kjole i str. 38 med til mig, men hun kom ikke og eg har ikke hørt fra hende - dét syntes jeg er dårligt! Virkelig dårligt!
Jeg har sms'et til hende at jeg gerne vil se kjolen i morgen, mandag, ellers må hun betale nyprisen for kjolen. Basta.

Men altså min veninde Sofie har købt et hus på knap 140 kvm på Fattigbjerget i Roskilde, det hedder det fordi det var dér de fattige boede i gamle dage, i dag er det et super dyrt og attraktivt sted at bo. De har betalt 2.5090.000 mio for huset som er et total håndværkertilbud - alt skal ned undtaget taget.......og så er der ingen fjernevarme, huset varmes op med el eller brændeovn og samtlige vandrør er sprunget.........jeg må altså med hånden på hjertet sige at JEG har liiiidt andre drømme end et hus som dét!

Altså, jeg kunne sagtens tage magtgreb på et håndværkertilbud men jeg vil ikke eje et hus som er på ca. 140 kvm, hvoraf halvdelen er på 2 sal med skrå væge!!  Jeg vil som minimum have 200 kvm hvis jeg overhoved skal tænke på at få børn! Shit da, to voksene og to børn eller flere på 140 kvm??

NOT  going to happen here!

Dernæst, så er haven foran på ca. 80 kvm og til den anden side går man direkte ud til en vej, altså liiiige ud på vejen fra hoveddøren - dvs. de har måske en grund på max 200 kvm! Det er et frimærke, et faldefærdigt frimærke til 2.590.000 millioner!!!

I do not get it! Jeg kan mærke min huskøbslyst trækker mig mod Jylland når jeg ser sådan noget, jeg vil aldrig bo i Århus igen men feks. Viborg eller Silkeborg, dér kan man stadig få billige huse, det er forholdsvis tæt på min familie og der er brosten på gaderne og patricia villaer med gamle haver hvor jeg kan se mine børn vokse op, der er cafér, gågade, biografer og en skøn radiostation - der er alt hvad hjertet begære og alt hvad MIT hjerte ønsker, som feks. en genbrugsstation tæt på!!

Ja grin du bare, men jeg elsker gør-det-selv ting og jeg elsker at ordne have og køre på lossepladsen, fikse garagen, male, lægge fliser mv. og så er det skønt at der ikke er så langt til sådanne ting som genbrugsstaioner, Silvan, Bauhause osv.

Dernæst er det stadig legalt at gå i Brugsen i gummistøvler og joggingtøj uden at naboerne taler som de så absolut vil i mindre byer uden en gågade - ergo Viborg og Silkeborg er gode byer! Specielt har jeg kik på Viborg, mest pga. deres radiostation! :)

Men altså 140 kvm hvor halvdelen er skrå væge og grunden er på størrelse med et amputeret frimærke er altså ikke lige mig, og slet ikke når når der kun er 2 værelser udover køkken og stue, badeværelse og gang og trappearealer................

Jeg drømmer samtidig om at få en mand som vil det samme som jeg - og at rejse meget......

I går til workshoppen "Mit Bedste år nogensinde" stod der på ét af spørgsmålene: "Hvis du kun havde et år tilbage af dit liv, hvad ville du så vælge at udrette og opleve i år 2011?"

Jeg skrev følgende ned:

Hvis jeg havde ét år tilbage at leve i, så ville jeg overbelåne gården (hvordan melder mine drømme ikke noget om!!) og rejse til Tibet, Nepal, Kina, Rusland, Korea, USA, Alaska, Nord Norge, Togo og Mexico. Bestige Kilmanjaro (fordi jeg ikke tåler at Norman har gjort det og jeg ikke har!) Bade i Victoria Falls, Rejse med Den Transibirske Jernbane, Få en kæreste og være vært på mit helt eget program. Spise bedre og merer mørt kød (alla dét jeg fik på The Marriot) Købe en helt ny rød Vw Golf. Bo i min egen ejer lejlighed og tage de små (mine yngste brødre) med til USA!

ALT DET ville jeg gøre på ét år hvis jeg kun havde det ene år tilbage......

Det var fedt at sidde og drømme store tanker sammen med 100 andre mennesker men det er jo den ironiske ting med drømme og det er jo at de ofte er en smuuule urealistiske........og jeg kan jo ikke låne flere penge i gården selv om jeg ikke skylder ret mange penge væk i den......det er bare no go og uden penge er der faktisk ikke så meget som én eneste af ovenstående drømme som kan blive til virkelighed...... :(

Et andet af spørgsmålene lød: Tillad dig selv at være nærværend eoverfor alt det du opnåede i 2010. Hvilken resultater opnåede du? Hvilken indsats vil du anerkende dig selv for?
Jeg skrev:

"Mit største resultat var at jeg gik min første pilgrimsvandring, at jeg undgik at gå konkurs og at jeg gav slip på Norman. Jeg vil gerne anerkende mig selv for at jeg har fået 3 nye veninder (mine coaching buddies og Marie), at jeg er blevet bedre til at bede om hjælp, at jeg er blevet gladere i hverdagen, at jeg læste og forstod bogen "Can you keep a secret?" og at jeg har lært at løbe.

Bagefter skulle vi skrive: Hvad var dine største skuffelser eller uindfriede forventninger i 2010?
Jeg skrev:

"At jeg ikke fik solgt Gården. At alt omkring kattesagen overhoved skete. At jeg ikke fik købt mit eget hjem. At jeg ikke fik gensidig completed med Norman."

Til dét spørgsmål skulle jeg skrive hvad det gjore mod mig, altså: "Hvad gør det ved dig, når du bebrejder dig selv for dine skuffelser og uindfriet forventinger i stedet for at lærer af dem?"
Jeg skrev:

"Jeg bliver ked af det, bitter, ærgelig og bebrejder mig selv at jeg ikke forsøgte hårderer, mere eller på en anderledes måde"

Dernæst så skulle jeg lave en liste over mine 5 største drømme lige NU:
Jeg skrev:

1. Få et fast permanent sted at bo i min. 2 år til max. 5000 kr pr. mdr. alt inkl. i København, helst på Vesterbro op mod Frederiksberg siden.

2. Få tjent penge nok til at betale alle mine regninger, penge nok til at lave en opsparing og penge nok til at rejse min. én gang hvert andet år.


3. Blive radiovært el. tvvært på en anerkendt staion i København med en god løn, et godt socialt sammenhold og en god ledelse.



4. At købe en helt ny rød Vw Golf el. en nyer brugt.

5. Få mere god sex / Find en kæreste som er stabil, ærlig, sød og nærværende og som har orden i økonomien, en god familie, nul børn og nul ex-koner.

Jeg fik også et nyt mantra for 2011: "Du får ikke mere end du kan klare" her i livet.....

Dernæst så skulle jeg lave en liste med de tre vigtigste mål i mit liv, den liste så ud som følgende:

1. Nyt Hjem - inden 30. April 2011
2. Nyt job - inden 1. Juni 2011
3. God Sex - NU
4. Kæreste - 2011

Men altså, selv om jeg fik lavede nogle gode lister over hvad jeg ønsker i livet og i år 2011 så var det ikke et suuuuuper kursus, jeg syntes starten var fantastisk men så gik der noget galt, vi skulle skrive vores drømme ned for 2011 og bagefter vores mål for 2011 - og for mig er de to ting ikke det samme - men min coach sagde at jeg skulle arbejde videre med mine drømme og ikke mine mål............og så gik det ligesom skævt, jeg kan ikke nå at leve mine drømme ud i 2011 - men jeg kan prøve at gå efter mine mål og dermed få startet på mine drømme men det var åbenbart ikke meningen med dét kursus, så jeg syntes det var dumt og jeg fik ikke rigtig noget ud af det - men jeg tror jeg fik hjulpet en masse andre til at få formulerede deres ønsker og drømme for dette år, og dét er vel også en god ting!

Nå men altså - sådan har min weekend set ud og i morgen skal jeg op og træn med min coaching buddy og ud og mysteryshoppe så i seng med mig!


P.S: Jeg skrev til Mads fra Ministeriet efter at han havde skrevet til mig om jeg var gået helt i hi og om vi aldrig skulle ses igen: "Hejsa, nej jeg har været på 12 timers kursus i dag, men nu går jeg i hi. Jeg vil gerne kunne sige at jeg er et ærligt menneske og derfor må jeg også være ærlig og fortælle at jeg ikke er intersseret i dig, hverken som kæreste eller knald. Håber du møder the one snart. Godnat."

Og ved du hvad han svare i dag?? "Fuck du er mærkelig"

WTF??? Min coaching buddy grinede helt vildt af min sms, men som jeg sagde til hende så er det jo faktisk ikke særlig sjovt, her går jeg og gør mig rigtig umage for at være super ærlig og være mod andre som jeg gerne selv vil behandles og så får jeg sådan en grim sms igen? Hvorfor er det lige at alle mænd syntes jeg er mærkelig når jeg er ærlig?

Vil alle mænd gerne have løjnagtige kvinder der siger én ting, tænker noget andet og mener noget helt tredje?? Hvorfor er der ikke et marked i Danmark for kvinder der står ved de ting de siger, som siger det de tænker og som tænker deres meninger??

What you see is what you get når det kommer til mig, men det er åbenbart ikke nok, hvor er det bare ærgeligt........gid jeg kunne ændre mig, bare lidt.........

Ingen kommentarer: