søndag den 16. januar 2011

Søndags Status

Strygetøj: Tjek
Støvsugning: Tjek
Oprydning i skabet: Tjek
Båret julepynt på loftet: Tjek
Tastede Mysteryshopping besøg: Tjek
Laved aftensmad: Tjek

Det ser helt fint ud med sådan en "Tjek Liste" og det føles helt rart at jeg har fået ordnet mit soveværelse så det igen ligner noget jeg gider sove i - hvis jeg så bare kunne lade være med at svede sådan om natten!!


Sådan burde alle viskestykker se ud - nystrøget og sirlig lagt i orden. Min skuffe med viskestykker ser altid sådan ud! :)

Et næsten nystrøget sengesæt - jeg ville virkelig ønske jeg ejede eller havde adgang til en rulle, jeg elsker virkelig at rulle duge, viskestykker, sengetøj osv (Når JEG bliver voksen så........!)

Min sengetøjsskuffe :)


Faldt over denne artikel om Fremtidens Stationcar? super fin bil men er det bare mig som kan se at der mangler noget i denne her bil før det er den PERFEKTE stationcar?

Hvor er bagdørene? Ja du ved de døre hvor ungerne skal sættes ind i børnesæderne fra?? Hvordan får man lige to skrigende sparkende unger ind gennem fordøren med et vippet forsæde?? Bottom line dét er en ommer Bentley! Desuden har jeg for flere år siden forelsket mig i en stationcar fra Mercedes............anyway, hvis jeg altså nogensinde får børn OG penge på samme tid, så kan jeg begynde at savle igen.....

Har netop spist aftensmad - jeg må gå i sparemoode nu for jeg har brugt seriøst mange penge i denne her måned, først købte jeg sovepose og nu har jeg været ude og spise to gange på 15 dage, dét kan mit budget slet slet ikke holde til hvis jeg ikke holder igen NU!

Så jeg lavede selv aftensmad, det smagte okay men jeg er i bund og grund bare doven.........altså når det kommer til mad!

Aftensmad......hvorfor er der altid flere kødboller i posen end der er melboller? Jeg vil helst have melbollerne!

For 1½ uge siden købte jeg to hyacintløg, vaserne havde jeg allerede - hver morgen når jeg går ind i min stue så dufter det så eventyrligt godt at jeg bliver helt i godt humør - hvis de ikke var så pokkers dyre og jeg havde mere plads, så købte jeg 20 løg og satte op rundt omkring - Uhmmmmmm hvor de bare dufter!!



Har lige pakket en konvelut med en frankeret konvelut i, jeg vil prøve at ansøge om et par legater og for at få dem skal jeg sende en frankeret kuvert til ham advokaten som står for legatet - jeg har før søgt legater, ikke lige for nylig men da jeg tog til London for at uddanne mig som radio journalist, jeg fik afslag på dem alle - og samtidig ville SU styrelsen jo heller ikke yde støtte, da de, som der stod i mit afslag "anså det for usansynligt at jeg nogensinde vile få arbejde inden for radiobranchen i Danmark"

Det lykkes jo så faktisk for mig men jeg røg jo så desværre også ud igen - men måske jeg har heldt med mig i år? Måske jeg får et par legater udbetalt og måske jeg får et radiojob igen?

Nå må heller se og få tastet de sidste mysteryshopping skemaer......!

Ingen kommentarer: