lørdag den 8. januar 2011

Rengørings Lørdag :)

I dag vågnede jeg ved at min mor (!) ringede - hende har jeg ligesom ikke talt med i hmmm siden jeg kørte hjem fra Jylland fra juleferie, nå men hun ville fortælle at jeg skulle skynde mig at tænde for fjernsynet fordi Kronprins Frederik og Kronprinsese Mary havde fået tvillinger her til morgen - men da jeg kun har DR1, DR2 og Tv2 så er der ligesom ikke så meget at rafle om - om morgen sender de børnetv så jeg måtte vente indtil kl. 12.00 for at se nyhederne - men sejt og fantastisk at de har fået tvillinger og nu har fire børn, dét gad jeg også godt have en dag! Dog vil jeg helst have fire drenge :)

Bagefter begyndte jeg at gøre rent, min lejlighed har lææænge trængt til den helt store omgang med gulvvask, aftørring af lister, paneler, døre, karme mv. og efter at der har været så mange fremvisninger, ejendomsmæglere, låsesmed, fotografer mv. så var der bare sand og snuller og alt muligt skummelt over det hele - hvorfor er det at folk ikke automatisk tager skoene af når de går ind i folks hjem? Kommer lige til at tænke på at Mads fra Ministeriet heller ikke tog sine sko af da han gik ind - kun Norman og Ayal tog deres sko af med det samme de trådte ind af døren, dét tager jeg hatten af for og ikke nok med det, det er også tegn på respekt for andres hjem at man tager sine udesko af når man går ind!

Sjovt at jeg lige skulle bruge ordet "respekt" og "Norman" i samme sætning.......... *morsomt eller NOT*

Støvsuget og renvasket stuegulv - dejligt!

Støvsuget og renvasket soveværelse - SKØNT! (og tiltrængt!)

Duftenerent badeværelse - et meget slidt og simpelt badeværelse men det er mit og det er 110% rent!

Renvasket gulv i gangen, gulvet er så slidt over hele lejligheden at lakken flere steder helt mangler, derfor får gulvet "pletter" når det bliver vådt og det tager flere dage om at tørre helt - tænk at nogen gør så lidt for at vedligeholde deres lejligheder/ejendomme!

Nyvasket, nystrøget sengetøj på og så min elskede mormors dejlige sengetæppe......enkelt og fint

Vindueskarmen med billed af min elsked bil og et par fine grønne glas - som faktisk er meget sjældne

Coca Cola med Xacobe 2010 Galicia - en limited edition udgave i metal flaske fra Jubilærumsåret på Jakobs Vejen i Spanien

Min hoveddør med et lille skilt jeg engang fik med da jeg købte en bluse - jeg syntes det er så sødt at jeg har haft det hængene på dørene i alle de steder jeg har boet de sidste hmm 4-5 år..........en dag kommer der nok en som vil kysse mig før han flyver eller bare før han går ud af min hoveddør.............would be nice!

Close close close up....(har helt glemt hvilken billeder jeg har uploaded!)

Ren stue!!

Min hoveddør........med forårs inspiration!
Jeg har netop talt med min coaching buddy - mens jeg har set et skønt program på DR2 som hed "Mikrokosmos", helt fantastisk med alle de lyde og billeder!!

Nå men min coaching buddy som på mange punkter er ligesom jeg men så alligevel lidt "fin" og stille spurgte om jeg ville komme over og spise og drikke øl og så tage den derfra - dét ville jeg selvfølgelig gerne, jeg er top lækkersøvnig men tanken om at bolle Mads fra Ministeriet er ikke lige noget som lokker, ham og hans blyantspik og hans gående ind med støvler på hmmmmmmmm så heller en bytur!

Nå men pludselig så siger min coaching buddy mens vi snakker: "Jeg skal altså også lige i bad, for jeg lugter af sæd............" Jeg skreg af grin og måtte lige høre én gang mere om det nu også var dét hun sagde............det var bare en af de ting jeg ligesom ikke havde troet hun ville sige!!

Hun er officielt as bad as I am!!

Nå men altså, nu vil jeg slutte, hoppe i bad og gøre mig hot og så tage over til min coaching buddy, hun snakkede om at vi skulle tage på Karel Van Mander eller på Fidels - jeg ved ikke helt om jeg er klar på Karel Van Mander, jeg ved jo ikke om Norman er der og jeg er ligesom ikke i humør til at møde ham...........dog vil jeg sige eller mene at jeg nu er så meget stærkere end jeg var til nytår at jeg sagens kan tåle at se ham uden at blive ked af det eller vred

Anyway - jeg syntes vi skal tage på Fidels selv om jeg ikke aner hvor det er :)


Badet kalder - more to come later

Ingen kommentarer: