søndag den 16. januar 2011

Sticks'N'Sushi = MUMS!

I går syndet jeg med mine penge - jeg tog med min coaching buddy på Sticks'N'Sushi og det blev en hel del dyrere end jeg havde regnet med, næsten 400 kr pr. person......!!!

Det er godt nok længe siden at jeg har brugt så mange penge på ét enkelt måltid.....puha frygter helt når min bank opdaterer homebanking på mandag.........!

Vores mad...... :)

Færdig - og meget meget mæt!!

Bagefter havnede vi på en bar som hedder "Ludwigsen" og ligger på Vesterbrogade, det var super hyggeligt, vi fik fat i bordfodbold bordet og dét var som en ren magnet for fyrene at to piger stod og spillede bordfodbold med hinanden - min coaching buddy var riiimelig skrap og alle fyrene kaldte hende for "Messi", jeg ved fra min lillebror at det er en af verdens bedste spillere så hun har virkelig imponerede!

I dag skal jeg virkelig ha ordnet mit strygetøj, bunken er ligesom ikke blevet mindre her på det sidste og jeg hader bare når der er rod i mit soveværelse, jeg skal også have tasted en del mysteryshopping besøg og ha båret mit julepynt på loftet - dét irriterer mig at kikke på det hver gang jeg går ud i køkkenet, men det er så langt op på loftet og der er både koldt og mørkt der oppe så det er ikke just en tur jeg er ved at dø efter at tage!!

Ingen kommentarer: