onsdag den 26. januar 2011

En Hyggelig Onsdag

Så er jeg hjemme fra Bilka igen - sjovt som jeg faktisk hader at shoppe men lige præcis Bilka, ja dér elsker jeg at komme!! Tror det er hvad man må kalde en permanent Dansk Supermarkeds skade!

Jeg brugte næsten en hel time på at gå rundt derude, jeg kikker helt automatisk om der er korrekt skiltning, oprydning, relementerer personale beklædning mv. Nøjagtig som da jeg var afdelingschef - vildt gakket! :) Men jeg har altid haft en stor svaghed for supermarkeder, i Texas skal jeg altid ind i HTB, det er en stor kæde af supermarkeder kun i Texas - der er hele gange feks. KUN med læskedrikke.....vildt nok!

Men jeg fik købt lys - og der er nu masser af sterinlys på mit matrikel og dermed også masser af varme!!


150 Sterinlys til 150 kr = God tilbud

Så er der hygge og lys i mine nypudset stager!

Min elskede lysestage! (Og lyseslukker saks)

Det hjælper så også med at få tørret det tøj som jeg fik vasket i dag - da jeg gik ned for at booke en vasketid var der helt ledigt så jeg spænede op og hev min kurv med vasketøj med ned i kælderen og nu ligger alting renvasket inde på sengen og venter på at blive lagt sammen, strøget og foldet - og ja så skal gulvet stadigs støvsuges, det er irriterende når jeg får lange hår under sokkerne!! Og da jeg har seriøst langt hår, ja så er det også seriøst mange hår som falder af !!

Jeg har fået 3 sms'er mere fra Troels fra Karel Van Mander, her til sidst skrev jeg til ham: "Men sig mig, hvad vil du så nu?"

Måske ikke særlig pænt skrevet men jeg har det sådan lidt, come on - du droppede mig så kom nu frem med hvad du vil, vil du kneppe så sig det, vil du snakke så sig det, vil du date så sig det - bare vær ærlig for crying out loud!!

Jeg HADER HADER HADER HADER HADER HADER HADER HADER UVISHED!!!!!!

Han har ikke svaret tilbage på den endnu, jeg tror han sidder og grubler over hvad han skal svare, eller måske ikke hvad han skal svare men hvordan han skal formulerer sig.

Om lidt skal jeg se "Ekstreme samlerer" på Tv3 - i dag handler det om en dame i USA som samler på *gæt engang* KATTE!!
Dét skal nok blive spændene at se, nogle gange når jeg lukker øjene og tænker tilbage så kan jeg endda lugte stanken som mødte mig den dag politiet sparkede døren ind.......jeg tror det billed af hvad jeg så vil forfølge mig til mine dages ende....!


Aftensmad....jeg er desværre stadig sulten







Senere kl. 21.17: Øv hende kattedamen i "Ekstreme Samlere" har kun ca. 25 katte og der er ingen lort.......tsk tsk.....

Ingen kommentarer: