onsdag den 12. januar 2011

Træning, Arbejde = Livet er SKØNT!

Grundet min lille natlige picknik i går aftes kom jeg selvfølgelig ikke op kl. 07.00 da uret ringede, jeg vil gerne have rygrad og jeg ved også jeg har den hvis tingene er vigtige nok - træning om morgen er bare ikke vigtig "nok" for mig så jeg kom ikke op.........

Eller dvs. jeg kom op, men jeg kom først op kl. ca. 10.00 - så hoppede jeg også direkte i tøjet og næsten på vej ud af døren ringede min veninde Annabell, vi snakkede om alt muligt lige fra skod jobs i Jylland, til kæresten der leger soldat, til su, kontanthjælp, mærkelige familier og træning.........bagefter gik jeg målretted op i Fitness.dk og løb 3,39 km på 30 minutter - så det går fremad med konditionen!

Og taget i betragtning at jeg i morgen kl. 07.30 skal mødes med min coacing buddy i "hendes" fitness center for at træne, jeg har loved at holde hende op på hendes mål om at træne meget frem til på tirsdag hvor hun har en fræk date med en hot mand (gid det var mig!) men når min km tages i betragtning af at jeg i morgen skal mødes med hende, så ved jeg at jeg kan gøre det endnu bedre i morgen, jeg er nemlig ikke en quitter og når folk kikker på mig, specielt folk jeg kender og gerne vil imponerer lidt, eller i hvertfald ikke virker svag over for, så får den ikke for lidt på løbebåndet!

Så jeg kan kun se positive ting i at have en træningsmakker! :)

Resten af dagen har jeg arbejdet med mysteryshopping, jeg skulle lave nogle opkald til forskellige opbevaringssteder for City Self-Storage og lad mig bare sige, at når ét og samme firma har over 639 kr i forskel på selv samme kvm2 rum afhængig af hvilken filial du ringer til her i København er der sku noget galt!!

Jeg blev SÅ mega foraget over at jeg nogle steder skulle betaler over 1560,- pr. mdr. for 5 kvm. rum og andre steder kunne jeg slippe med 899,- pr. mdr. for samme kvm - come on!!

I næste uge skal jeg så ud og besøge stederne for at lade som om jeg vil leje et rum, det var så meningen af dem jeg talte med i telefonen skulle inviterer mig ud for at se på stederne - ud af 5 afdelinger blev jeg kun inviteret ud ét sted.......

Og nu vil jeg så have lidt aftensmad så jeg ikke risikerer at vågne sluten igen i nat - og så må jeg heller kvæle min klamme opvask så jeg kan få vasket tøj i morgen inkl. alle mine viskestykker!

Jeg har netop tilmeldt mig dette her kursus hos Mindjuice "Det bedste år i mit liv!" - håber dæleme at det er godt for jeg har betalt næsten 1000,- for det! Og udover at dét i sig selv er mange penge, så er det seriøst mange mange penge for mig sådan som verden ser ud lige nu!!

Min coaching buddy skal også med sammen med et par af hendes veninder, jeg spurgte min kusine men hun kunne ikke komme med, tror ellers hun ville have syntes det var super godt.

Jeg har også fået pudset alle mine sko - selv om man er fattig behøver man jo ikke se luset ud, sådan er jeg i hvertfald opdraget

Beskidte støvler......

Adder - hvad har jeg dog trådt i?

Først blev alle mine støvler pudset med skocreme, så fik de en omgang læderfedt som lukker alle huller, revner og sprækker i læderet og til sidst, da de var tørret blev de overspreyet med vandafvisene imprenering - NU er jeg klar til at vandre rundt i København uden at få våde tær - for mine vinterstøvler med for burde engentlig være døde sidste år, de er piv utætte - men jeg havde ikke råd, så jeg har lagt en ny sål i og pudser dem flittigt hver uge........og krydser fingre for at jeg har flere penge til næste vinter........! :)

Nypudset og dejlige varme!

Nogle gange tænker jeg at det er godt at jeg er landmandsdatter af kriseårene under Kartoffelkuren, for det har gjort at jeg er opdraget med at spare eller med evnene til at spare, at jeg så ikke har lyst er noget andet men jeg KAN spare hvis jeg virkelig hanker op i mig selv, det ved jeg at der er mange som ikke kan.


Jeg fik også - langt om længe - købt noget læderlim, så jeg kan få limet og lavet mine dejlige varme hjemmesko........men sådan noget lim er dyrt!!

Før Limning.....

Jeg skal skrive en artikel for min coaching buddy, hun betaler mig i alt 5000 kr for det arbejde jeg udføre for hende i denne måned, det er skønt - så er huslejen redet til februar! Så jeg må heller slutte så jeg kan få læst op på det jeg skal skrive om!

I næste uge vil jeg gå rundt og sætte en masse opslag op på Frederiksberg og omegn med at jeg gør rent - sjovt som jeg altid høre om folk der hader at gøre rent og gerne vil slippe for det - men når jeg står og mangler nogle steder at gøre rent så er der bare INGEN som søger en rengøringshjælp! Og jeg er ellers super dygtig, pertentlig og pålidelig og så ELSKER jeg at gøre rent.................hvorfor f***** er der ingen som skal bruge en jysk pige med armmuller til at gøre rent?

I jylland betaler folk gerne for det, men efter jeg er flyttet herover har jeg ingen rengøringsjobs og jeg savner det faktisk, jeg elsker virkelig at gøre rent i en stille lejlighed, bare gå og høre lidt musik og gøre rent velvidene at jeg samtidig gør andre mennesker glade når de kommer hjem!
Hvis det ikke var fordi det faktisk er hårdt at gøre rent så ville jeg leve af det resten af mit liv - så siger mine veninder godt nok at jeg kan starte mit eget firma op, men jeg vil jo ikke have andre til at gøre rent for mig, jeg vil selv gøre rent.......!

Jeg har forresten glemt at vise dette billed - da jeg byttede en af mine julegaver købte jeg den her i stedet for:

En ny Estee Lauder øjenskygge - er den ikke fin? Men 190,- for én?! Dyrt!


Jeg bruger aldrig ret meget make-up, sidst jeg købte make-up var til min venindes bryllup i november 2006 - der købte jeg øjenskyggen til venstre, 4 år efter er den brugt op - det fortæller vist lidt om hvor lidt make-up jeg bruger i forhold til andre piger :)


Nå, det var vist den der aftensmad der kalder.........og opvasken! Imens jeg tager min opvask (HADER HADER OPVASK) vil jeg drømme mig ned til mit elskede Spanien og til Via De La Plata.....der er i dag nøjagtig 78 dage til jeg står i Sevillia med min rygsæk og mine goofy vandrestænger med snuden vendt mod nord....... *suk suk og drømme drømme*

Venter stadig på at min bog ankommer fra London, det kan ikke vare længe nu........ :)

1 kommentar:

kiskis sagde ...

hej
vil lige høre om du stadig har dine vinterstøvler med for?
hvis, om du så vil af med dem
mvh