søndag den 2. januar 2011

Død Over Billige Ladyshavere!!

Jeg må have en syg humor! Sidder og ser filmen "Mr. and Mrs. Smith" og jeg elsker virkelig deres had/kærlighedsforhold - jeg kan meget sætte mig ind i det!

Hun har lige fundet ud af at han har været gift før og så vil hun have hans ex-kones adresse og cpr. nummer........jeg skreg af grin helt alene i stuen, da han, Mr. Smith (Brad Pitt) siger: "No you are not going to kill her!" - jeg kan meget følge hende, jeg er ikke jaloux anlagt meeeen come on, der skal ikke være nogen i perferien som tror de har patent på min mand - kommer the she devil op i mig!

Noget andet, jeg har virkelig bommet mig - jeg har laved VERDENS DÅRLIGSTE køb da jeg købte den ladyshaver!!

Her til morgen ville jeg barberer min fine lille delikate mis, min mis som jeg altid holder fin, ren og sygdomsfri ........

*skriger af grin*

John Smith aka Brad Pitt: "Ask the sex question" (sagt til deres parterapeaut)..........Mrs. Smith: "John!"
Mr. Smith viser ti fingre frem ...........

JEG VIL OGSÅ GIFTES!!

Sex ti gange på én uge.....OMG, I wanna get married like right NOW!!

Nå - filmen er slut, back til mig super dårlige køb, jeg har her til morgen været i bad og så ville jeg bruge min nye shaver - jeg har skåret mig, ikke én gang, heller ikke to gange men hele TRE GANGE!! 3 gange skar jeg mig på det fine bløde hud dernede........!!

Seriøst, hvem fanden laver sådan noget lort? Det er jo dødsensfarligt at skifte shaver!! Jeg ligner jo en teenager der har barberet sig for første gang! Da jeg var ude og gå i dag, gik helt til mit hemmelige loppemarked (som var lukked) på Holmen, det er næsten ude ved Refshalvøen og tilbage igen, men mens jeg gik kunne jeg mærke at min mis sved og at det gjore ondt at have trusser på - meget har jeg skåret mig!!

WTF! Dén shaver er død i morgen og så køber jeg mig en mande barbermaskine, den passer nemlig til de blade min egen Gillette Ladyshaver fra USA også bruger, til damer er de bare hvide og grønne mens de er grå og sorte til mænd - grunden til at jeg ikke købte en sådan i første omgang var dels at det er en mande udgave og kvinde udgaven fåes ikke i Danmark mere og dernæst så er den grim og maskulin, min egen er lille oval og grønhvid...........Hmmm men så meget for at være nærig (sparsommelig?)

Den hvide kile i mine blå og hvidternet trusser er helt plettet af små blodstænk, ikke som at have menstruation men små pletter fordi min lille mis har været såret hele dagen og hver gang jeg skulle tisse, jeg drikker ret meget vand i løbet af en dag, så sad trusserne nærmest fast............av.........piss shaver!!

Sidder og ser "Juno" nu - hold nu op hvor Frk. Deirdre-Ann får skreget af grin her til aften - more days like this please!! (Minus "snit-i-min-tissekone-shaver-stuntet!")

Da jeg havde været i bad i dag, tog jeg opvasken og bagefter vaskede jeg tre ting som skulle håndvaskes, en kjole, en silkeskjorte og en bluse med palietter (guld og sort) så hoppede jeg i det varme tøj og gik hele vejen ud på Christianshavn, forbi Holmen og videre ud til Refshalvøen til mit hemmelige loppemarked som ifølge deres egen kalender er åbent hver den første og tredje weekend i måneden, men åbenbart ikke i dag - så jeg gik hjem igen - omkring Operahuset begyndte jeg at få krise i benene, havde jeg været på pilgrimstur ville jeg dels havde haft mine vandrestænger at støtte mig til og dels ville jeg have sat mig ned, tisset, surmulet over min ømme mis og taget tasken af og holdt en pause - men jeg var midt på Operamolen, det var mega koldt, der var mange mennesker, der var vådt overalt og jeg skulle altså virkelig tisse - jeg prøvede at løbe for at nå bus 66 men bommer, nåede den ikke, så jeg gik helt til broen fra Christianshavn, som jeg så lige nu har glemt navnet på, før jeg fik fat i en bus og kunne komme hjem (efter et skift på Banegården) og tisse noget så fantastisk på mit eget dejlige rene toilet!

Det som var lidt morsomt, eller tankevækkende var at jeg stod nøjagtig samme sted som for to dage siden, eller hvornår det nu var at jeg gik ud på Holmen sidst - jeg tog også nogle billeder igen:

Jeg stod igen oppe på det nederste del af gelænderet og lænede mig udover broen for at lytte til vandet - det kom en kæmpe flok gående forbi som knævret helt vildt men da de var væk kunne jeg stadig ikke høre noget. Isen er så tyk men fordi der er tøvejr i farvandet så skure isen ikke mere som den gjore for bare to dage siden - syret at naturen ændre sig så hurtigt! Lidt ligesom da jeg gik op af O'Cebreiro i Spanien, i bunden plus 19 grader, midt på snestorm, minus 3 grader og pisse koldt!! Amazing!


Her hang jeg så endnu længere udover rækværket, var et øjeblik usikker på om jeg ville tabe mine Coco Chanel Solbriller fordi jeg kikkede så meget nedad mens jeg prøvede at holde balancen, men billed var det hele værd - prøv lige at se hvor tyk isen er!! Det er i en kanal så muligheden for tilfrysning er selvfølgelig større end til havs men stadig, vildt! Jeg havde den største lyst til at kravle ned og røre ved det......mærke på tykkelsen......Tempting!


Da jeg kom hjem "kom jeg til" at tage en lille lur - som så varede indtil kl. 19!! FLOT FLOT nu kan jeg så ikke sove i aften, dvs. i nat som er øhhh nu!

Jeg fik også laved en god aftensmad til mig selv - dvs. først glemte jeg at tage kødet ud af fryseren.....

Stivfrossen kød i en gryde!
Bagefter opdaget jeg at jeg - igen - have glemt at fjerne det lille stykke papir som sidder på bagsiden af kødet.................hvorfor sætter man et stykke papir dér?? ARgh!!

Men det blev da til mad, god mad faktisk! :)

Damit jeg er en god kok!!

Min dagen-derpå-mad :)

Jeg er et glad for mig selv i disse dage - jeg har huset fyldt med god mad

Mums Mad!
Og jeg har en super coaching buddy der snart kommer hjem fra ferie og som skriver til mig og opmuntre mig, jeg er godt nok ikke på talefod med familien men det er hvad dét er - sådan er det åbenbart når man ikke har en mainstream holdning til tingene som alle andre i min familie....

Og i morgen starter jeg til fitness - fik ikke meldt mig til i dag, måske en slags overspringshandling? Måske jeg er bange for at tage fat hvor det kommer til at gøre nas? Anyway, i morgen går den ikke mere, jeg vil rigtig gerne træne og i morgen begynder jeg! :)

Så alt i alt, life is great

Jeg opdaget også noget nyt i dag, om mig selv - jeg kan åbenbart lide opera! Ja altså ikke alt slags opera eller faktisk kun denne her dame


Russiske Anna Netrebko - hun improvisere hele tiden og synger meget anderledes end alle de andre stive dukker - me like a lot!

Tag normen og gør den til din egen - dét er mig :)


Nåe ja, forresten Flemming Bamse Jørgensen er død i dag, jeg så det slet ikke på nyhederne (altså aviserne på nettet) jeg åbnede bare Facebook.......total griner at nyhederne er hurtigere spredt på facebook end via medierne!

Godnat herfra

Ingen kommentarer: