onsdag den 5. januar 2011

Fantastisk Dag!

I dag sov jeg mega længe!

Fik en sms kl. lidt i 8 fra min coaching buddy som lige havde hented en model der skulle køres til et eller andet arrangement, hun var åbenbart helt blank, modellen altså - så jeg fik mig et tidligt morgengrin inden jeg smuttede ud og tissede og ja.........not proud to say.........tilbage i sengen igen!

Dér lå jeg til efter middag, hvorefter jeg stod op og tog til fitness og trænede i én time - jeg er nu officielt i så elendig form at jeg end ikke kan løbe 5 km på 30 minutter - ja faktisk kan jeg end ikke løbe 3 km på 50 minutter!!! Alarm Alarm Alarm!!

Nå men det er jo derfor jeg går der.........det blev til 2,56 km på 30 minutter og så 30 minutters styrketræning, mavebøjninger osv. bagefter, ude i omklædningsrummet kom jeg til at gå ind på samme tid som "senior gymnastik" holdet netop trådte ud af badet!! Jeg ved ikke med andre unge kvinder på min alder, men nok er jeg ikke aldersskræmt men jeg er godt nok heller ikke liiiiige intersseret i at se en tissekone på 80+!!

Damit der var mange oldgamle dame med hudlapperpatter til navlen, rynkede maver, hængeballer, helt grå eller endnu værre helt skaldet misser og ja evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv alting hang bare på dem!! Jeg blev helt befippet og anede slet ikke hvor jeg skulle kikke hen, der var pludselig 11 splitterravende nøgne kvinder på 70 år og opefter omkring mig i omklædningsrummet - heldigt nok for mig var jeg allerede krebse rød i hoved pga. anstrængelser, så de kunne ikke se at jeg rødmede så jeg næsten havde samme farve som mine elskede luffer!!!

Jeg var og vil i fremtiden også være omklædt hjemmefra, er ikke så meget for omklædningsrum og nøgenhed med fremmed, så jeg fik hurtigt smidt mine kondisko i posen og hevet mine uldstøvler på igen og ud af døren hurtigere end jeg kunne nå at lyne min jakke!!

Jeg håber ikke de billeder vil forfølge mig særlig længe!!

Bagefter hjem og i bad og så lige ordne et par ting før jeg susede afsted for at mødes med coaching uddannelsen kl. 17 - og med mine to fantastiske coaching buddies!

Efter end coaching møde tog vi tre på Sticks'n'Sushi i Nansensgade (!) I know jeg ikke burde bruge penge, men det var bare så fristende at hygge med dem og gøre noget sammen - jeg har været så alene de sidste par dage.....

Min coaching lærere sagde faktisk nogle gyldne ord i dag, han sagde bla.: "Du kan få alt hvis du giver slip på hvordan det skal se ud......."

Det betyder jeg kan få alt hvad jeg vil have, hvis jeg bare lader være med at tænke på hvordan det skal se ud, dét jeg vil have.......

Feks. kan jeg sagtens få, ifølge min coaching lærere, et job som radiovært hvis jeg bare lader være med at tænke så meget over hvordan det "skal se ud" når jeg er radiovært........

Jeg kan feks. også sagtens få en kæreste hvis jeg bare lader være med at tænke på hvordan en kæreste "skal se ud........"

Tankevækkende tanker - men også skræmmende, for det betyder jo at jeg egentlig selv er skyld i at jeg ikke har en kæreste og et radiojob........førstnævnte vil jeg gerne tage skylden for right up front, men sidst nævnte hmmm ER det nu også min egen skyld? Måske - men ikke en rar tanke at tænke!!

Han sagde også: "Dét du fokuserer på, er dét du får......"

Dertil må jeg give ham ret!! Jeg har fokuseret meget på Norman og alt hans dårligdom, alt det dårlige han har gjort, eller egentlig har han jo ikke gjort ret meget, det er jo nærmere det han ikke har gjort, hans tavshed, hans sårende ydmygende tavshed og hans mangel på empati - men fakta er at sådan er Norman og fakta er at jeg har fokuseret meget på det negative i 2010 - som alt andet lige også har været et pis år - så jeg satser på at jeg får noget bedre i 2011, for jeg vil i hvertfald gøre mit for at få det - for at fokuserer på noget positivt, noget bedre!

Vi skulle også skrive nogle ting ned som vi mente betegnede mig som person, altså ting jeg mente jeg er, som jeg mente at andre ville mene jeg er - jeg kom frem til følgende:

Jeg er Smilende - Snaksagelig - Fyldt med Engergi - Hjælpsom - Hudløs Ærlig

Og mit mål i 2010 er at være Målretted, Dygtig (til mit fag og til de ting jeg er målretted mod) og positiv............min coaching lærer mente at der var noget "koldt" over mig, noget som gjore at jeg virkede skræmmende på folk, fordi jeg ikke viste følelser...........dét var ikke særlig rart at høre men jeg skrev det ned så jeg har det på skrift - men seriøst, er jeg et koldt menneske??  Viser jeg ikke følelser??

Jeg syntes jeg er en farvepalet af følelser - alt alt for mange følelser............men måske jeg ikke viser dem til andre? Måske jeg kun viser dem for få mennesker og mest til mig selv? Jeg gad godt vide hvordan andre ser mig.......er jeg virkelig et koldt menneske, eller ikke koldt men virker jeg kold på andre fremmede mennesker?

Den måde hvorpå jeg gerne vil være resten af 2011 er at jeg hver morgen vil stå op og sige til mig selv at "I dag vil jeg være målretted, dygtig og positiv" med dét tanker i mit hoved hver morgen resten af året, så vil mit liv om 5 år se meget meget meget mere lyst ud - og det er jo ligesom det som er tankegangen med coaching, at man selv skal ændre sine egne tanker og tankegang - det tager tid og er bestemt ikke nemt men jeg vil så gerne leve på en ande måde, have flere glade stunder i livet i 2011 end jeg havde i 2010 så jeg vil forsøge at tænke positivt, målretted og være dygtigt hele året ud, men for ikke at tage alt for store skridt så starter jeg lige med denne her uge og målet er at være sådan i hele januar...........

Jeg vil gerne deltage i flere af deres dags-kurser og weekend kurser - men jeg har simpelhen ikke råd og dét er hårdt, altså at vide at dér er noget som jeg kan bruge og som vil hjælpe mig videre i mit liv, men jeg har ikke råd til at være med........ *arghhhhhhhhhhhh*

Efter at vi havde spist sushi sammen fulgte jeg min ældste coaching buddy til bussen mens den anden cyklede hjem - resptek for at cykle når der er så glat som der er nu! Og så uden cykelhjelm! Tsk tsk tsk.......bagefter gik jeg hjem gennem et København som stille blev dækked af sne - det var så skønt! Flere steder var jeg den første som gik i sneen og jeg mødte næsten ingen mennesker på min vej - jeg følte mig faktisk næsten lykkelig!

Gik og tænkte på at ringe til nogen, men så slog det mig at jeg faktisk slet ikke havde lyst til at ringe til nogen! Normalt så får jeg altid lyst til at ringe til Norman når jeg sådan går hjem efter en dejlig begivenhedsrig dag, du ved - bare for at fortælle om hvordan min dag har været, bare for at høre et andet menneskes stemme og for at fortælle om hvad jeg har oplevet, men i dag følte jeg mig helt okay med at gå med min viden og mine oplevelser inden i - bare mig og sneen over København.

Tænk engang, Norman er end ikke savnet! Jeg håber for ham at han en dag finder en sød pige som han vil savne og som vil savne ham, på den oprigtige gensidige måde. Jeg ved ikke om jeg syntes han fortjener det, men jeg ved at alle mennesker inderst inde gerne vil være to og jeg under alle at få dét som jeg selv længes efter, jeg håber bare at folk så også vil være nærværende når de får en sådan dyrbar ting ind i deres liv, at de vil værdsætte en sådan gave og ikke mindst personen............dét ved jeg ikke om Norman er i stand til, måske han er, måske det bare er over for mig at han har været hmmmm måske ikke ondskabsfuld men ubehagelig og uopdragen?

Jeg har stadig ikke hørt fra Troels fra Karel Van Mander - det er så 4 dag i træk hvor jeg ikke har hørt fra ham. Jeg syntes dét er noget nær utilgiveligt! Jeg mener, jeg syntes det er helt naturligt at han giver sine venner mere opmærksomhed end jeg når de sådan kommer på besøg i Spanien - selv hvis vi var kærester ville jeg syntes det var naturligt og jeg ville selv være på samme måde, tænker jeg, hvis det var mig som fik 4 eller 6 veninder på besøg i mit sommerhus - dér hvor jeg syntes kæden springer af er at han IKKE INFORMERER mig om hans tavshed!!

Hvad sker der for at åbne den store sprække alle mennesker er udstyret med og som sidder midt i hoved og kaldes munden og fortælle mig at han får travlt og vil være fraværende de næste mange dage pga. hans venner??

KOMMUNIKERER nu for pokker ud til mig hvad det er som sker - jeg kan - ligesom han, ikke læse tanker!! Ej heller gider jeg overhoved forsøge!

Jeg vil gerne se ham på fredag hvis han ringer tilbage til mig, men han er allerede ude i kulden - jeg knepper ham gerne, trænger til sex som fisk trænger til vand, men han har allerede skudt sig selv i foden mere end én gang, hvad er det for noget at ignorere et andet menneske som helt fra starten af har sagt nej nej nej men som han har brugt tid på at få til at sige måske måske måske blot for så at vende personen ryggen og give tavshed?

Nææ han er ikke min fremtidige kæreste og hvis han ikke er mit næste knald så kommer Ayal heldigvis hjem 15. januar - han er stadig ikke mit favorit knald men han har en smækker lækker krop som jeg gerne kører mine hænder over og så dufter han helt fantastisk *Uhmmmmm*

Så sexen i denne måned er redet, ikke så meget som ønsket men bedre end ingenting!

På torsdag kommer der en fotograf og tager billeder af lejligheden her som min udlejer har sat til salg - jeg har talt med Lejernes LO og jeg kan blive boende så længe jeg vil - min lejekontrakt udløber først når hun siger mig op med ét års varsel. Jeg er faktsik rigtig ked af at sætte min udlejer i en sådan situation, for jeg kan levende sætte mig ind i hvordan det er at have en ejendom man ikke kan sælge!

Men jeg må simpelhen tænke på mig selv først og jeg har ikke hverken råd eller mulighed for at flytte lige nu og dét må hun simpelhen accepterer - jeg finder en låsesmed som kan skifte låsene på fredag, jeg bryder mig ikke om at hun bare kan låse sig ind når det passer hende - men øv at jeg skal have besværet og ubehaget ved at skrive en sådan mail og udgifterne til at skifte låsene.........

Men op på hesten igen Deidre-Ann, ikke dvæle ved kedelige kendsgerninger du allerede har løsningen på!!! Just do it and move on!!

Ingen kommentarer: