søndag den 2. januar 2011

Fitness Dag 1

Sidder og ser på andres nytårsaftner på facebook - det er mærkeligt at sidde og kikke ind i andres liv, velvidene at de tillader det når jeg ikke tillader det den anden vej........men dem om det.

Nogle ser ud til at have haft en nytåraften der var super hyggelig i mine øjne, med fin borddækning, i hyggelige omgivelser dvs. rene, lyse åbne omgivelser og hvor alle gæsterne er kommet i fint tøj, dem som har haft børn med har også givet børnene pænt tøj på og hvor der, på trods af børn, også har været sprut og god musik fremme.

Og så er der de nytårsaftner som rammer alle - jeg mener virkelig alle mine fordomme! Nytårsaftner i Hr. og Fru. Danmark stil aka jysk-lower class med velourduge, usmagelige kjoler fra Bilka,  kiksede slips, dårlig hårfarvning, grimme unger og en røv på størrelse med lågen til en opvaskemaskine!

Om jeg så skal kæmpe resten af mit liv, så vil jeg aldrig leve som sidstnævnte kategori! Ja vist ser de lykkelige ud med deres lige så ufikse mand men nej, not I!

Så derfor har jeg netop også trænet én time i Fitness.dk - endda uden at betale! Deres dankort terminal var nede så alle der skulle meldes ind i dag skulle ikke betale, godt for mig for så står pengene på min konto en dag mere men dårligt for Fitness.dk - hvor er fluesmækkeren under disken som kan tage dankort selv når alting er nede? Tsk Tsk. Tsk.........

Jeg har loved mig selv at jeg vil træne én time hver dag, gerne mere men jeg er undskyldt når jeg har trænet én time!

Jeg cyklede 11,59 km på 30 minutter - jeg har ingen ide om hvorvidt det er helt skidt eller helt godt, okay det er nok ikke helt godt i Lance Armstrong stil men hvor på begynder skalaen det ligger aner jeg ikke. Bagefter trænede jeg maven - som er mit store mål at få mindre - og ryggen, som jeg kan mærke virkelig trænger til at blive rørt, jeg sidder her dag efter dag og dét har ryggen ikke godt af!

Mit overall mål er at kunne passe to par bukser jeg har i skabet som jeg købte da jeg var i USA i 2008, det er et par Miss Sixty Jeans og et par Karen Miller Jeans, jeg kunne passe dem perfekt back then men nu er der kamp til stregen! Jeg har også to kjoler som jeg kunne passe da jeg boede i London, jeg kan stadig passe dem men de sidder ikke særlig pænt på mig mere så væk med maven - som faktisk ikke er så stor nu når jeg har set hvem det er som træner i centret!

Hold nu OP hvor er der mange store trunter! Og hvor tager jeg hatten af for at de kommer afsted! Jeg kan ganske tydeligt huske hvordan det var at være 159 høj og pludselig være tættere på de 80 kg end på de 50 kg = NOT FUNNY så respekt til de store damer der knokler løs!

Om en uges tid vil jeg veje og måle mig selv og så igen hver uge cirka - hvis jeg altså husker det, jeg gør det fordi jeg er blevet anbefalet at tage nogle mål og noter så jeg kan se hvordan det glider fremad, ellers kan det være hårdt at motiverer sig selv på dårlige dage, jeg ved ikke om det er korrekt men nu prøver jeg - så more to come

Der var en del overtynde mennesker i centret, dét slukker mig, det er okay at være slank og gerne vil træne men nogle af dem var så tynde at jeg slet ikke forstår hvordan de kan få lov til at træne?

Der var også en del af de der "jeg er lækker" typer, den ene af dem mindede lidt om Norman på kropsbygningen og håret - jeg kikkede på ham i 30 sek. og så valgte jeg at slukke for dén tanke igen, gider simpelhen ikke bruge mere krudt på ham, sådan et uopdragent menneske.

Jeg har spist lidt rester fra i går og drukket en liter vand siden jeg kom hjem (et potmål) så jeg er vist nok fantastisk sund i dag! :)

You go girl!

Ingen kommentarer: