mandag den 24. januar 2011

Kaput Computer :(

Min computer er død! :(

Dybt dybt tragisk - men heldigvis har jeg én anden gammel bærbar computer, men den siger også mislyde og bliver utrolig varm, ligesom den gamle gjore - men jeg håber at den kan holde et til to år endnu, så jeg kan nå at komme på fode før jeg skal ud og lave en sådan investering igen, ja faktisk så håber jeg at alt mit elektronik vil holde sig i live til 2012 som det mindste!!

Dette inkluderer min telefon og mit tv som er en fladskærm fra Samsung med RØD kant, jaee du hørt rigtig, jeg har et rødt tv!! Eller ikke helt rødt men rødligt, et rødligt skær i kanten omkring tv'et. Jeg ville gerne have haft et helt rødt men det kunne jeg ikke finde dengang jeg købte det jeg har nu, jeg har også altid drømt om en rød computer men igen, en svær ting at finde selv om jeg er begyndt at se dem i diverse reklameblade, så jeg kan kun håbe på at de stadig eksisterer når jeg engang får den slags penge igen.

Kan stadig huske da jeg købte min cykel og fik at vide at jeg ikke kunne få en rød cykel "fordi det ikke var moden" - det er kun 1½ år siden og nu er der postkasserøde cykler overalt! Men min brune cykel er også rigtig fin, jeg har aldrig set en magen til, muligvis fordi den er brun som en hundelort! :) Eller som en skovsti efter regnen..........

I morges var jeg til træning kl. 07.15 med min coaching buddy, da jeg gik ind gennem Vesterbrogade hang tågen helt ned til 2 sals vinduerne på alle bygningerne, det var meget specielt at se, eller ikke at se - for jeg kunne helt bogstaveligtalt ikke se bygningerne over 2 sal......og at gå gennem København kl. lidt i 7 om morgen er altså bare noget helt specielt og skønt, jeg er sikker på at disse minder jeg skaber mig morgen på mine gåture gennem min elskede hovedstad vil følge mig i mange mange år fremover!

(Sidder og ser "The Mentalist" - ham Patrick Jane har altså det mest uhmmmmmmmm hår! )

Når jeg løber om morgen så står jeg og kikker over på "Axelborg" som er Landbrug og Fødevare regionernes højborg, jeg har gjort det til min personlige mantra at løbe FRA landbruget og når jeg tænker sådan, så kan jeg faktisk løbe ret langt!!

Jeg løb 5 km igen i dag, på 43,10 sek, dvs. 1 sek dårligere end i torsdags men jeg løber og dét er det vigtigste - jeg håber jeg med tiden at kunne barberer 10 minutter af min tid inden jeg skal på pilgrimsvandring igen.

Min coaching buddy og jeg talte om hvor forskellige to mennesker kan se på én og samme sag og vores samtale overbeviste mig om at jeg må lærer mere om ennegrammet, dels for at forstå de mennesker jeg møder i mit liv fremadrettet og måske få fred i sjælen med nogle mennesker fra min fortid fordi jeg så, ved at kunne ennegrammets 9 grundtyper bedre vil kunne forstå dem og deres handlinger og deres ord men aller mest vil jeg lære og forstå ennegrammet så jeg kan forhindre at mit eget barn eller mine egne børn ender med at vokse og føle sig så grundlæggende forkert som jeg har gjort i mange år - det hele startede da jeg startede i skole, jeg var bare anderledes fra dag ét af - dels startede jeg i skole i August hvor jeg blev 5 år i juli. Det kostede penge at sende børn i børnehave og de penge havde mine forældre ikke men det var gratis at sende børn i skole - og det faktum at jeg allerede kunne læse Lotte bøgerne alene i en alder af 5 år gjore at jeg var meget meget anderledes - jeg ville heller læse end at lege og de andre børn syntes jeg var dybt mærkelig.

Dét med at være stemplet som "Mærkelig" er noget som har forfulgt mig i årevis og som stadig rammer og såre mig dybt dybt når folk siger det........! Jeg tror slet ikke folk ved at dét er snaksagelige åbenmundet Deidre-Ann's ligtårn, det og så at blive beskyldt for at lyve eller at være utroværdig! Puha, får det helt dårligt ved tanken!!

Nå men altså nu vil jeg prøve at genfortælle min coaching buddies og min samtale om vores forskelligheder, for det var virkelig en øjenåbner for os begge - en sjov øjenåbner.

Min coaching buddy er en 7'er i Ennegrammet og når hun skal nå et mål så kikker hun på målet i sig selv og kæmper sig vej mod det, hendes øjne, tanker og sind er kun KUN retted mod målet! Derfor, når vi løber side om side så lytter hun til musik fra sin mp3 afspiller eller noget andet himstregims som hun har på armen og på tvskærmen som er integreret i løbebåndet er hele "speedometeret" linet op, dvs. hun løber og ser på sådan en skærm som mest af alt ligner et speedometer på en bil eller på en playstation, her kan hun se hvor hurtigt hun løber, hvad stigningen på hendes rute er, hvor mange kalorier hun forbrænder, hvor længe hun har løbet, hvor mange km hun har tilbage osv. Alle informationer kommer frem på dén skærm og alt den tid det tager hende at løbe 5 km kikker hun ikke på andet end dét ur og dén side.

Jeg er en 6'er i Ennegrammet og når jeg løber på et tilsvarende løbebånd med tilsvarende muligheder så ser jeg på MTV og lytter til musikken derfra. Jeg bryder mig ikke om at se på speedometeret.
Når jeg kikker på dét så bliver jeg mindet om hvor langt jeg er fra mit mål og hvor hårdt det er at komme til mit mål, så jeg slår hjernen fra og tænker på noget andet, lytter til musikken og lader tankerne gå på langfart mens jeg sætter kroppen på autopilot - min stædige lille følgesvend.

Det som er sjovt er, at vi begge to løber 5 km på 40/43 minutter, dvs. vi har samme mål og vi når frem på samme tid - men vores måder at komme dertil er så vidt forskellige som de kan være!! :)

Jeg ønskede mig brændene et Garmin løbeur i fødselsdagsgave i sommer, og jeg fik det også, men jeg blev faktisk mere stresset af at bruge det end af ikke at bruge det - når jeg havde uret på så følte jeg at turen blev længere og hårdere for jeg blev hele tiden mindet om hvor langt jeg var eller hvor "kort" jeg var kommet, jeg følte jeg blev målt og vejet og at jeg skulle nå noget på et bestemt tidspunkt.

Jeg løb nøjagtig lige så hurtigt med uret som uden uret, men med uret blev jeg stresset - min coaching buddy bliver fokuseret - hvor er det altså en sjov og meget interssant observation vi lavede dér!

Vi talte om hvor meget man kan gå galt af folk, jeg mener - jeg opmuntrede min coaching buddy til at sende en sms til hendes dillerdate fra i sidste uge, det gjore hun så i går og han har ikke svarede tilbage endnu, så nu har hun besluttede sig for at ignorere ham - jeg tænker at han måske ikke svare tilbage fordi HUN ikke svarede tilbage på hans sms i over én uge, så måske det er lidt payback?

I går, søndag var hun på en date i Kongens Have med en fyr, da han kørte hende hjem havde hun vildt lyst til at have sex med ham men hun ville ikke spørge ham selv om jeg sagde at hun da bare kunne spørge om han ville med op/ind - bagefter opmuntrede jeg hende til at ringe til ham, dét ville hun heller ikke - altså JEG havde bare spurgt om han ville med op og bolle men det er jo bare mig, jeg ser ingen grund til at spilde tiden med andre ting hvis der er én ting man vil.

Nå men så i dag fik hun en sms fra ham daten fra Kongens Have og han ville gerne se hende igen - men nu da han har givet lyd fra sig igen, så vil hun ham ikke!!!! Seriøst - I DON'T GET IT!!
Hvorfor vil hun kun have de fyre som ikke vil hende og hvad får hun ud af det, udover en masse hjertekvaler??

Jeg gad seriøst godt vide hvad Norman tænker om visse ting, det kunne være så drøn spændene at stille ham forskellige spørgsmål for at lure hvordan han reagerer, tænker og mener om forskellige ting, han ved jo ikke at jeg er uddannet ICF Coach :)

Min ex-kæreste vil jo gerne have mig med ud og spise når han kommer til København omkring d. 8 januar, jeg har ingen skrupler ved at spise med ham, ej heller har jeg følelser i klemme dér. Tænkte på idag og jeg en dag i fremtiden ville kunne gøre det samme med Norman og mit svar til mig selv var overraskende nok "Ja" - jeg tror godt jeg kunne gå ud og spise med Norman uden at have nogen følelser i klemme, ikke i dag eller i morgen men om et par måneder så tror jeg helt sikkert at jeg vil være cool.

Jeg kan huske da jeg begyndte at komme mig over Kunstmaleren, så gik det hrutigt med at "hele" - det er lidt ligesom da jeg var småfed sidste gang, altså da jeg boede på gården, pludselig en dag så vågnede jeg op og tænkte "nu vil jeg være slank" og 4 måneder senere var jeg slank - det samme skete da jeg besluttede mig for at nu skulle Kunstmaleren være history og nu med Norman - kors hvad du spurgt mig i juni om jeg trode jeg ville være cool med ham i januar var svaret nej, jeg ville gerne men jeg havde stadig ikke trådt op på det trappetrin som førte væk fra den smerte som jeg lod Norman påføre mig.

Ja han  har været en rigtig dum skid på visse punkter - men jeg har heller ikke været nem, at jeg så nu ved at det skyldes at 6'eren tænker og skal have ting til "at gå op" før de kan komme viderer hjælper jo ikke meget og det hjælper slet ikke Norman. Det vil hjælpe mig i fremtiden, med at blive bedre til bare at give slip, også selv om jeg ikke tror det nogesinde bliver nemt for mig at give slip, så bliver det forhåbentlig nemmere med tiden - nu er det eneste jeg mangler at gøre at tilgive mig selv for mine fejl og så komme mig over at der findes en rigtig smuk mand, hvis altså mænd kan være smukke, som går rundt og syntes jeg er verdens mest forfærdelig kvinde - ja dét har han faktisk sagt!

Jeg ved ikke hvilken af de to ord jeg skal blive mest fornærmet over - forfærdelig eller kvinde? Jeg er ikke nogen af delene!! Jeg omtaler altid mig selv som pige, for jeg føler mig som en pige inden i, ikke som en lille pige men som en pige - kvinder er for mig nogle som har orden i alting, styr på alting og på vej et sted hen, sådan en er jeg slet ikke. Forfærdelig er et menneske der gør andre ondt, som lyver og gør skade - jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige om jeg har gjort Norman ondt, det har jeg måske - ikke fysisk men psykisk har jeg måske, fordi han er en 7'er. men jeg har aldrig løjet til eller om ham og je ghar aldrig gjort skade på ham.

Aaaaaaaaaaaa måske det ikke er helt rigtig dét med at jeg aldrig har løjet for ham...........hader at indrømme det men jeg kan komme i tanke om et par små hvide løgne jeg har fyret af, feks. med at jeg ikke havde menstruation - det er den eneste jeg kan huske lige nu men der har måske nok eller der må ha været et par stykker mere............pinligt at indrømme men det er fakta.
Og he'll never know anyway!!

Jeg har forresten fundet et rigtig fedt job jeg vil søge - jeg tænker at jeg vil prøve at lave en anderledes ansøgning end den jeg plejer at bruge som skabelon - måske er anderledes tankegang det som skal til for at få mig i gang med et ordentligt job? Jeg vil prøve at forhøre mig i morgen hos mine veninder som plejer at ansætte folk og høre hvilken ansøgninger de ville kalde til samtale......

I dag, efter at jeg havde genoplivede min gamle computer og været til fitness kørte jeg i Bilka for at købe sterinlys - bare liiige den mindre detalje at de først er på tilbud fra ONSDAG! Så goddag Deirdre-Ann!

Jeg fik dog købt tandpasta på tilbud, min mor har lært mig at det er for dyrt at købe det når det ikke er på tilbud, så jeg skriver det altid på indkøbslisten når jeg tager den sidste tube i brug - jeg fik også købt en ny printerpatron, og stik mod min samvittighed så fortalte jeg ikke manden ved kassen af den gik ind til 130 kr men stod til 249 kr på prisskiltet - jeg kender Bilkas regler, har jo arbejdet dér i 12 år og dét er bare bad luck når man ikke husker at korrigerer priserne fra sidste uges tilbud........!!


4 tuber 40 kr - normalt koster 2 tuber 36,95,-

Jeg købte også lidt fråse-frugt, jeg har en stor svaghed for frugt men det er ret dyrt syntes jeg, derfor får jeg ikke købt og dermed spist så meget som min mave godt kunne tænke sig, men jeg fik da lidt i dag :) Denne her frugt alene kunne (næsten) få mig til at flytte til de varme lande.............


4 stk. 15,- Hamper pris, kan du se hvad det er?

PASSIONSFRUGTER!! Me love!

Jeg elsker elsker elsker virkelig denne her frugt og tænker hver gang jeg spiser dem på hvor mange jeg egentlig kunne spise hvis jeg fik lov, altså hvis jeg havde en hel skål foran mig - hvor mange kunne jeg så spise? 10? 15? Jeg er umættelig når jeg har fundet noget jeg virkelig elsker.........en dag må jeg tage på en rigtig luksus ferie til et land med blå vand og billig frugt..........mums mums!!

Jeg har også fået taget opvasken - endnu engang!

FØR

EFTER
Og i morgen skal jeg mysteryshoppe hos Burger King og Vero Moda og så skal jeg se håndbold med min coaching buddy på Ludwigsen, vi har nemlig fundet ud af at man må tage sine egen mad med derind, så vi kommer bare tidligt, får et godt bord, henter et par pizzaer fra det italienske pizzaria på Vesterbrogade (det er SÅÅÅÅÅÅ godt!) og med kun to piger ved ét bord så er vi bound at få meget opmærksomhed og kontakt fra fyrene..........hihi..........genial pigeplan!

Dernæst, så tror jeg - jeg ved det ikke men jeg tror måske jeg snart skal have menstruation, jeg har haft en lidt mærkelig fornemmelse i maven i dag - HAR endelig været på toilet - jeg tror det tog 10 minutter og jeg må mindst have været ét kg letter bagefter, men inde under rumlen fra prut maven så har jeg har haft en anden slags rumlen og i dag på løbenåndet så slog det mig at jeg vist havde menstruation omkring juletid i sidste måned........

Et eller andet sted så irriterer det mig faktisk at jeg ikke er bedre til at vide sådanne ting om mig selv, jeg mener, jeg er 32 år og jeg aner end ikke hvordan symptomerne for menstruation er!! Jeg tror enhver 14 årig ved sådan noget......! Jeg kan heller ikke huske datoerne fra måned til måned og jeg holder ikke styr på hvor mange dage jeg bløder, hvornår jeg bløder eller sådan noget, det intersserer mig bare ikke, altså okay det intersserer mig lidt........men mest fordi jeg nu tænker at jeg faktisk kan blive gravid, dén tanke ved jeg ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til, så jeg tror bare jeg ikke tager stilling til det lige nu!
I mens jeg løb i dag, så kunne jeg også mærke at mine bryster føltes tungere, jeg kunne se dem bevæge sig (!!!) inde i ruden (løber op mod et stort vindue og når det er mørkt udenfor så kan jeg se mit spejlbilled)

Det lyder måske ikke imponerende men taget i betragtning af at jeg bruger en stor A-skål på de dårlige dage og en lille bitte B-skål på de gode dage og mine bryst er til fitness er mast helt flade af en sportsbh så er det ret imponerende at de kan bevæge sig!! Når jeg har sportsbh på og står og ser mig selv fra siden af, så er der virkelig ikke ret meget som stritter frem.......ikke foran that is, min numse ligner stadig Jennifer Lopez's :) Men bryster har jeg ikke, på brystsiden er jeg en Kate Hudson/Kate Moss look-a-like men idag kunne jeg mærke dem bevæge sig, det var en ret speciel oplevelse!!

Nå men altså, klokken er mange og jeg har siddet her alt for længe og skrevet mens jeg har installeret mine programmer igen, så nu må jeg heller komme i seng så jeg kan være frisk til i morgen, tænker at jeg nok også kommer sent i seng i morgen aften når vi skal se håndbold - og på fredag kommer mine små brødre måske, men først skal jeg til fattigmandsbjerget i Roskilde og hjælpe min veninde med at køre affald på genbrugstationen, jeg har jo anhængertræk.......... :)

Ingen kommentarer: