tirsdag den 11. januar 2011

Kære Hr. Gud - YOU SUCK!!

HALLO! Er du deroppe?

Hvad fanden har du gang i? Hvorfor får jeg - ikke én gang men 2 gange I TRÆK et dårligt knald stillet til rådighed??

Ind ad døren kommer en mand som mest ligner en fyr i midt 40'erne, helt gråhåret på det hår han har tilbage og så er han mega mager, hans pik smager af røg og varme underbukser og han lugter lagt langt væk af cigaretter, han slikker mig, ja SLIKKER mig i ansigtet som en hund, spidser sin tunge og slikker mig over alt, på et tidspunkt slikkde han mig i øjet! WTF!!

Hans pik var også virkelig lille og ja, jeg er virkelig ked af at skulle skrive og sige sådan, for jeg bryder mig ikke om folk som siger grimme ting om andre menneskers sex-evner (det har jeg lært the hard way) men den var lille at jeg næsten ikke kunne mærke den og kondomet var for stort!! Og det var vel og mærke ikke en af Ayal's kondomer, men en lilla fra Plan købt på Apoteket - han var virkelig ikke særlig lækker!!

Hans billeder må virkelig snyde!!

Han lugtede bare sådan af gammel cigaretter og så var han virkelig fra en low life arbejderklasse familie i København, sådan talte han, sådan opførte han sig og sådan virkede han - han startede med at lave klassikeren.......han gik IND MED SKO PÅ!

Og så lagde han fødderne op på sofabordet og tyggede tyggegummi mens vi kyssede.........jeg tror ikke på at han var renvasket! Og jeg bliver så sur på mig selv over at jeg blowjobber en fyr som lugter!!

Og så siger han da han går, at "vi ses snart igen" Øhhh hell now we don't!

Øv hvor er jeg bare uheldig...........jeg vil have en dejlig fyr........og nu er han næsten lige gået, ham den tynde stinkende fyr som jeg om lidt føre til protokol i min "fyr jeg frivilligt har haft sex med" bog - og jeg kan stadig lugte ham i min lejlighed, så meget lugtede han af cigaretter!!!

Har lige chattet med Ayal men selv ikke dét kunne gøre mig i godt humør! :(

Godnat herfra

Ingen kommentarer: