tirsdag den 18. januar 2011

En Halvfærdig Mandags Blog (udigvet en tirsdag)

Sidder og ser et program om en kvinde og en mand der har forsøgt at få børn i 3 år og så bliver hun gravid med 6 børn på én gang!

Seks!!!!

Seriøst - dér er det okay at få en abort! Jeg mener, det er jo livstruende at være gravid med så mange børn! Plus at der ikke findes en bil med plads til 6 børn inkl. 2 forældre - mine forældre har den største bil der findes, en Chrysler Grand Voyager med plads til 7 mennesker på én gang!

Fuck hun er stor! Hun er kun 28 uger gravid......................jeg aner ikke lige hvor mange måneder det er men damit hun er stor og der er jo længe længe endu og før var hun rigtig smuk nu ligner hun bare øv bæ........

Hun skal tage 40 til 50 kg på for at børnene kan få nok mad - det er 5000 kalorier om dagen hvilket svare til 10 Big Mac om dagen.........føj! Nu vejer hun 81 kg! Damn det er mere end jeg nogensinde jeg har vejet!

Jeg har semi fået min gamle computer til at virke, den er bare såååååå meget bedre end den anden - jeg skal bare have alt info hevet over så er jeg godt kørende igen!

aii nu føder hun ved kejsersnit, gud hvor er de små.........adddddddddddddddddddd!!! De ligner små aber! Gad vide om der nogensinde er noge som har tabt en lille nyfødt glat smatted baby? Det er der sikkert.............ubehagelig tanke egentlig.........!

Ej hvor de ligner noget fra en koncentrationslejer! Føj - man kan vist godt høre på mig at jeg ikke er skruk og ikke syntes børn er suuuuuper, altså de (børn) er da skønne don't get me wrong men jeg takker guderne for hver dag hvor jeg ikke er skruk - tanken om at blive skruk og være single er for mig lig med et maridt!

Ingen kommentarer: