mandag den 17. januar 2011

Insomnia Kl.: 03.37

Ja da! Lad mig lige starte en ny uge med at vågne op kl. 01.00 badet i sved, falde i søvn igen og så vågne 1½ time senere - stadig badet i sved og jeg har endda BEGGE vinduer åben ud til!

Hvad sker der? Er det her svaret på den Globale Opvarmning? Er jeg kommet i overgangsalderen? Brænder min krop op indefra?

Hvad er det lige for noget at jeg skal svede så meget hver nat at jeg slet ikke får min nattesøvn? Jeg har været ude og tisse, jeg har tænkt på om jeg er sulten - jeg har prøvede at slukke mine tanker og bare tænke på en rund plet (!) men intet virker - jeg er bare piv vågen!!

Jeg har en aftale med at mødes med min coaching buddy til fitnes kl. 07.15, men hvis jeg ikke snart får noget søvn så kan jeg godt se dét som et kommende problem...........

Årghhh Gud hvor jeg savner min Camino - MIN via de la Plata, jeg savner at kunne vandre afsted uden tanker på noget eller nogle, bare min, min rygsæk og vejen under mine fødder.....I wanna go!

Der er ikke så længe til som der har været men det føles stadig som en evighed for jeg ved ikke hvordan verden ser ud for mig om 1½ måned og dét er skræmmende - hvad nu hvis jeg faktisk går hen og får et job som så forhindre mig i at gå? Dét vil rent faktisk været et problem, for jeg vil virkelig være i tvivl, jeg vil virkelig vakle - jeg vil hjertens gerne have et job men jeg har drømt om denne her tur siden jeg kom hjem for snart et år siden - turen er virkelig vigtig for mig.........

Dilemma kl. sent om natten et sted i København.......

Ingen kommentarer: