fredag den 21. januar 2011

Edemmmmmaaaaa Bønner! Part 2

Godt så prøver jeg igen! Google har endelig besluttede sig for at de nu er helt sikre på at jeg HAR betalt næsten 7 dollars for at få lov til at uploade billeder af min yndlingsbeskæftigelse!

Så her er hvad jeg lavede efter jeg bloggede sidst - eller gangen gør sidst! :)

Før billeder af mit messingtøj........ :)

Efter billeder af mit messingtøj, nu i nypudset tilstand!
Jeg har endnu ikke fået købt sterinlys da de ikke var på tilbud i Bilka, så aftens lyskavalkade er hensænket til dette lille grinagtige lysshow.......

Ét sterinlys var hvad jeg havde tilbage, men altså lysestagen i sig selv er utrolig smuk nu da den er nypudset! Faktisk er det her en kopi af en meget gammel lysestage som bla. kan ses i filmen Matador der hvor tyskerne netop har smadre ruderne i huset hvor Maud bor, hun sidder ved bordet og håber at manden med nyt glas kommer til deres hus først i stedet for naboerne........dér står lysestagen i baggrunden!! :)

Fyrfadslys har jeg nok af.....

Og lidt flere fyrfadslys.......
Nå men fordi jeg blev så skide sur (irriteret red.) før over det der billed uploading så kan jeg ikke huske alt det suuuuuuuuuuuper cool jeg ville fortælle som jeg har laved i dag! hihi

Jeg har selv sagt ikke oplevede noget suuuuuuuper cool men altså, jeg har oplevede to ting, én god og én mega dårlig så here goes!

Først så fandt jeg det Thai supermarked som min coaching buddy anbefalte på Istedgade og fik købt mine Edemamma bønner eller hvordan det nu staves, jeg købte ½ kg og spiste.............hmmm ja ½ kg!

Så nu har jeg mega ondt i maven og frygter at jeg vil blive Frk. Fis i morgen til den 12 timer lange session, flot at jeg ikke tænkte på det før jeg købte dem/spiste dem ALLE og bagefter så fortæller min coaching buddy mig at de faktisk feder..........WTF.......feder bønner?? I så fald så skal jeg dæleme løbe langt søndag for at få 1 mega cheease burger og ½ kg bønner ud af kroppen!!

Jeg var i tvivl om jeg skulle købe pillede bønner eller bønner i bælg.....og så "kom jeg til" at købe en pose rejechips til 10 kr! Sodavanden er én til i aften og én til i morgen så jeg kan holde mig vågen!

Edemammammammammamamamam bønner i bælg pre cooking

Edemamma bønner uden bælg - ligger nu i fryseren



Ned i kogende vand med salt i - giv dem 8 min men tjek efter 5 om de er klar, mine var klar efter 6 minutter......

Over i et dørslag.......

Og Velbekomme, her er min fredagsaftensmad! :)

Det var min gode oplevelse, altså at jeg fandt bønnerne og at jeg fik dem kogt og at de smagte godt - nu frygter jeg så bare at jeg skal fise og skide hele dagen i morgen - FLOT DEIDRE-ANN!!!

Nå men den dårlige ting var så faktisk lige så pisse dårlig som den gode var god - jeg har jo forsøgt at være et bedre menneske, mere åben og mere venlig og meget meget mindre mistroisk - derfor sagde jeg "JA" da en af mine coaching medstuderende, som er korn fed, spurgte om hun måtte låne min elskede grønne silkekjole, dén jeg havde på til min fødselsdag på Karel Van Mander........

Hun lovede at sende den tilbage inden nytår, det gjore hun ikke og jeg endte med at rykke for den i sidste weekend, hun sagde at hun ville sende den mandag, det har hun så ikke gjort for jeg har først fået den i dag, efter at hun har sendt den skriver hun til mig på facebook:

Har du modtaget kjolen? Jeg synes der var en plet på, da jeg pakkede den, som der ikke var da jeg modtog den. Vil du ikke sende dit kontonummer, så overfører jeg lige et par hundrede til rens og for pakkepost :)

Øhhhh SYNTES du at der var en plet på?? Hvordan kan man syntes det?? Enten så var der eller også så var der ikke en plet på..........og hvorfor vil man overføre et par hundrede kroner til rens, hun kunne sku da have vasket den selv inden hun sendte den, det ville normale mennesker da gøre ikk?

Jeg sender mit konto nummer og og skriver "hvad det er for nogle petter som der er på?"

Så skriver den fede KÜHE tilbage

Ikke noget særligt - jeg er sikker på de godt kan gå af - det ligner vand! (men det er det selvfølgelig ikke - måske fedt). Hvis ikke de kan gå af; var jeg så heldig at få fingre i en (helt ny med prisskilt und alles) kjole på Trendsales, helt magen til, men i str. 38 - så hvis det går helt galt, bytter vi bare (jeg ville ha' sendt den kjole til dig, hvis det var samme størrelse). Men du kan nu sagtens passe den - JEG kan passe den. Så du siger bare til hvis vi skal lave en bytter. Jeg kommer til Kbh. i weekenden; så kan vi bytte der, hvis du hellere vil det - just say the word!
 
Og så tænker jeg, okay hvis du har søgt efter en sprit ny kjole fra en udgået kollektion så må der virkelig være noget galt med kjolen...........og det her er vel og mærke første gang jeg har lånt noget ud til folk som jeg ikke er 1 million bedste venner med - og her er så billederne af min kjole da jeg fik den i dag........
 
 

Pletter og skjolder.....på forsiden

Flere pletter og skjolder på forsiden.....

WTF har du laved med min kjole??

Det her er altså en silke kjole........
Og prikken over i'et må så være at der er blå blæk på min kjole ved numsen......

Jeg er faktisk overrasket over at nogen sender en kjole som lugter uvasked tilbage fyldt med pletter til ejeren at jeg slet ikke er blevet ked af det, jeg er bare vred!!
 
Jeg skrev en sms at jeg gerne ville prøve den kjole hun har købt i str. 38 og hvis den sidder pænt på mig så tager jeg den OG forsendelsespengene (da jeg sendte den til hende) og passer den ikke så tager jeg pengene for nyprisen af kjolen OG forsendelsespengene. Basta. Vi ses i Morgen.
 
Damit jeg var kold i den sms!! Jeg skal fandeme give den fede ko fra Esbjerg closur!!!
 
Oven i det med kjolen, så gik min elskede Monclar jakke i stykker i går da jeg var på sportsbar med coaching pigerne - da jeg ville lyne den op stod jeg pludselig med lynlåsen i hånden!!

Defekt Monclar Lynlås...
Så alt i alt kan jeg kun sige at det virkelig køre for mig med mit tøj! Først min elskede Mulberry, defekt, så min elskede grønne silkekjole, plettet og nu røg lynlåsen i min vinterjakke og det er stadig vinter!! Jeg har fundet en stor sikkerhedsnål som jeg sætter ind når jeg skal åbne og lukke og mens jeg har jakken på er den så i lommen - jeg må se om jeg kan finde en skrædder der kan sætte den på igen - I hope so men igen, det er penge og jeg kan dårligt undvære min vinterjakke NU i det her vejr! Jeg har nemlig ikke andre.......
 
Damit - jeg håber at dagen i morgen, "Det bedste år i mit liv" virkelig bliver G O D T  for dét har jeg da vist brug for!!!
 

Ingen kommentarer: