fredag den 28. januar 2011

65,9 KG!

I dag, her til morgen sprang jeg på vægten for første gang siden jeg flyttede ind i lejligheden i juni måned........og til min store store glæde så viste vægten 65,9 kg!

Jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg har vejet så lidt sidst!! Are you kidding me det føltes godt at se dét stå på min vægt!! Jeg søgte på nettet efter en BMI udregner men fandt den ikke, det gør jeg nok når jeg kommer hjem, har ikke så meget tid, skal til at afsted til Roskilde for at lege arbejdsmand for min veninde Sofie, alt det skrammel de har hevet ned og ud af deres gamle rønne skal køres på genbrugsstationen - jeg tror der er MEGET!!

Men selv om det er 65,9 kg og ikke 65,0 så er det stadig magisk at se at jeg er gået ned af og i den rigtige retning, jeg skal bare forsætte med at spise sundt og træne - det med at spise sundt er faktisk slet ikke mit problem, problemet er at jeg ikke gider lave mad, overhoved - det siger mig ikke noget at lave mad og at spise den, enten sidder jeg i sofaen og ser tv mens jeg spiser eller oggså så sidder jeg her - begge dele er lige intetsigende!

Når jeg engang får en kæreste så skal vi ha slukket tv'et og computerne når vi skal spise, ellers får vi jo aldrig talt sammen!

Faktisk til min store overraskelse så ringede Troels fra Karel Van Mander ikke i går og dét irriterede mig selvsagt, så da jeg lagde mig til at sove sendte jeg ham en (sur) sms hvor i jeg skrev: "Troels, du er simplehen den mest vage mand jeg længe har mødt, du kan end ikke leve op til dit eget ord."

Så gik der 30 sek. så skrev han tilbage: "Jeg vil gerne ringe til dig.. Men ønsker noget fornuftigt at sige"

Jeg lå længe og var både ved at eksploderer over hans dumhed og eksploderer over at JEG var så dum at jeg lod mig gå på af hans idioti, så jeg endte med at afslutte den og skrive: "Og så var det mest fornuftige du kunne komme i tanke om at brænde mig af igen!! Du er skarp!"

Jeg lå længe og tænkte på om jeg skulle ring ham op for at få en afslutning og en forklaring på hvorfor fanden han opfører sig sådan her, men jeg plejer altid at forfølge forklaringerne og altid at søge efter at forstå - og det gør jeg vel egentlig stadig inden i, men jeg sagde til mig selv at nu måtte jeg bare lade ham være, skrive min vrede/irritation ud og så lade ham være - og det er så dét jeg gør nu.

Jeg har slettet alle sms'ser, indgående og udgående og hans nummer har jeg slettet for længe siden så nu starter jeg på en frisk - jeg mener, hvor dum er han lige? Hvad mener han med at han vil have noget fornuftigt at sige? Han kan jo starte med at være fornuftig nok til at give mig en forklaring på hvorfor han ignoreret mig og bagefter brændte mig af, første gang that is!

Mænd er altså top top top multi sære!

Og off I go til Roskilde!

Ingen kommentarer: