onsdag den 5. januar 2011

Lejernes LO

Jeg føler mig helt kriminel fordi jeg har kontakted Lejernes LO! Og så har jeg endda end ikke gjort noget!!

Jeg har hver måned betalt min husleje så den er at finde på min udlejers konto den første hverdag i hver måned, jeg har aldrig klaget over noget eller ulejligede min udlejer og alligevel vil hun pludselig smide mig ud fordi hun vil sælge lejligheden - bevars jeg kan sagtens se det fra hendes side, faktisk kan jeg mere end godt se det fra hendes side, jeg af alle mennesker ved jo hvordan det er at eje noget man gerne vil have solgt for at få penge i kassen igen! I know!

Men jeg ved også at det hun gør er rigtig ufint, lidt ligesom den måde Norman er på, det er ufint - ikke ulovligt, men ufint.

I går blev jeg ringede op på vej til coaching møde af en ejendomsmægler som vil vise lejligheden frem i dag kl. 16.30, så ringer han i dag og vil fremvise den kl. 15.00 - altså to fremvisninger! Og jeg må ikke være i min egen lejlighed!

Ifølge Lejernes LO må udlejer gerne fremvise men hun kan ikke sige mig op mundligt og i og med at jeg heller ikke har en lejekontrakt så bor jeg på Lejelovens præmisser - så i teorien eller rent juridisk så er jeg slet ikke sagt op!

Jeg skal sende en mail til min udlejer hvor i jeg fortæller at jeg ikke vil flytte - dén mail har jeg udskudt siden i mandags, jeg tør simpelhen ikke!! Jeg er bange for konsekvenserne, men jeg ved også fra coaching at frygten for at gøre noget ofte er større end frygten for hvad der vil ske - så egentlig er det værre at gå og frygte at skrive denne her mail end det er hvad der efterfølgende kan ske.........så jeg burde bare skrive den NU!

Men nu har jeg lagt en plan, i morgen skal jeg - igen igen igen - være ude af min lejlighed kl. 09.30 fordi min udlejer kommer forbi med en fotograf som skal tage billeder af lejligheden, bagefter vil jeg skrive en mail til hende om at jeg ikke flytter og fredag morgen kl. 10.00 kommer der en låsesmed og omkoder låsene i lejligheden, det var den billigste måde at gøre det på, altså at få omkodet nøglerne, frem for at få skifted låsene - men det koster alligevel 750 kr!! Det er en hel måneds madbudget for mig!!! Og mere til endda, for mit madbudget ligger på 600 kr!

Damit din dumme udlejer at jeg skal presses til at bruge så mange penge på ingenting - og det er jo penge jeg aldrig får igen! Men jeg har ligesom ikke noget valg hvis jeg gerne vil have vished for at min udlejer ikke bare låser sig ind og flytter mine ting eller hvad de (hun) nu ellers kan finde på!!

Træls situation, men nu har jeg laved en plan så ikke tænke mere på det - videre videre.........

(og det var så her min coaching lærer sagde at jeg virkede "kold" fordi det altid bag det jeg sagde var en snert af "kom så kom så kom så" så selv hvis jeg sagde "jammen så ses vi bare om ti dage" så lå der allerede et "kom nu kom nu gå nu tid gå nu tid" bag mine ord..... jeg ved ikke om jeg er enig, men det er da super ærgeligt hvis jeg ubevist fremprovokerer en følelse hos andre mennesker som jeg ikke er bevist om!!)

Jeg har ringed til en radiostation i Jylland (igen i fucking Jylland!) som til sommer mangler nye værter.......ham jeg ringede til var lige ved at gå ind til tandlægen for at få ordned en plump (!) men jeg skulle sende ham en sms så ville han ringe tilbage når han kom ud - så det har jeg gjort og så må vi se, lidt spændene for det her er en ret anerkendt station, faktisk den første hvor jeg nogensinde kom til samtale på - fik det ikke fordi jeg var så uerfaren men nu har de fået ny chef, rygterne sagde at deres gamle chef var en utrolig pige-glad chef men over for mig har det aldrig været noget, men jeg var da altid ekstra på vagt i hans nærvær. Ham her den nye chef har jeg end aldrig hørt om, hvilket er mærkeligt i sig selv - når jeg googler ham kommer der intet brugbart op og han har hverken en Linkid eller en Facebook profil..........hmmmm..............det er sjældent jeg ringer i blinde til nogen jeg ikke kender......lidt old fashion! :)

Min bums ved næsen er nu sprunget ud i fuld floor og da jeg klemte den for 20 minutter siden sprang ikke bare bumsen men også mine øjne i vand - er du sindssyg hvor gør det ond at have en bums lige ved næsen......avvvvvvv! Jeg ligner noget som er løgn i ansigtet - håber snart at de (dyre) piller lægen gav mig mod "kvindeknopper" virker, jeg ligner jo en spættet gris i hoved med de farvenuancher jeg har!!

Har stadig ikke hørt noget fra Troels fra Karel Van Mander - dén mand falder seriøst i agtelse hos mig minut for minut - så dårlig opdragelse, ufint er hvad det er! Det er ufint at ignorere folk fra den ene dag til den anden, nøjagtig som Norman gjore, fra den ene dag til den anden stoppede han med at ringe og jeg kan tydeligt huske hvornår og hvordan det startede.......mænd er bare mærkelige!

Ingen kommentarer: