torsdag den 6. januar 2011

Snestorm!! :)

Me like! Snestorm over København - her kan man ikke kun tale om sneflokke der kommer vrimlende men om hele skybrud der vælter ned - sååååååååå skøn!

Hvad der er knap så skønt er at jeg om lidt skal forlade min lejlighed i én time mens min udlejer får taget billeder til en salgsannonce som hun så i morgen kommer til at droppe igen da jeg purre nægter at flytte! Og jeg aner ligesom ikke hvor jeg skal gå hen kl. 09.30 om morgen vel!

Jeg har et par hængepartier jeg skal have ordnet her, som jeg ikke fik ordnet i går fordi dér skulle jeg også være ude fordi lejligheden skulle fremvises - så nice nice - min hønserøvsmund begynder at blive mere og mere tydelig, jeg hader når folk dikterer hvad jeg skal, specielt når de gør det uden at høre om det egentlig er okay med mig - og lige i dette tilfælde, ja så er det ikke okay med mig!!!

Nå, må heller få noget mere varmt tøj på, for dét der ude, dét ser koldt ud!

Så forresten i går aftes da jeg gik hjem fra midtbyen efter en cafetur med Maiken - min veninde som jeg ikke har set siden FØR jeg tog på pilgrimsvandring i april 2010 - lang historie kort, i går aftes da jeg gik hjem så jeg en ét-benet mand komme cyklende imod mig på en helt almindelig herrecykel..............!!!!!

NU ved jeg alt er muligt!! Han cyklede som om livet var en leg........jeg er dybt dybt facineret!!

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg gik i klasse med en fyr engang, som fik sat benet af på grund af kræft, han cyklede i skole med 1 ben! - Han deltog i paraolympics som skiløber med 1 ben og han løb fra os andre i idræt med 1 ben ... OG han spillede basketball i skolen og kunne slam-dunk med 1 ben ... !

Deirdre-Ann sagde ...

:)

Tak for din kommentar og tak fordi du læser med!

Nu ved jeg ikke hvor gammel du eller din ét-benet ven er, men ham her var midt 40'erne og hans ben var sat af helt oppe ved lysken eller midt på låret (dertil hvor bokseshorts går) og på hans pedal på cyklen havde han en sko/fodholder, sådan en metal dims som var så populær i midt 80'erne på alle drenge racercykler og så cyklede han derud af i et ret så friskt tempo!

Jeg mener, jeg har to ben og jeg er hammer bange for at cykle når det sner og der er glat, men han gav den bare gas gennem København i snevejr efter midnat!

Jeg smilede hele vejen hjem.....