tirsdag den 25. januar 2011

Håndbold på Ludwigsen

Aftensmad på Ludwigsen...... :)

Bøvs!

Dobbelt så mange inde vi gik - tjeneren var dog hurtigere end mit kamera så intet billed af den store mængde ølflasker på en tirsdag aften!

Så har Danmark lammetævet Sverige 27-24 i håndbold og på fredag skal vi møde Spanien i semifinalen, ikke at det overhoved intersserer mig, men øllene var gode og de bliver sikkert lige så gode når vi indtager samme sted på fredag!

Vi har allerede lagt snedige planer for at få et godt bord!

Jeg sad og slettede billeder fra min mobiltelefon mens jeg så håndbold - jeg fandt en masse billeder som jeg helt havde glemt jeg havde taget, bla fandt jeg det her


Det er taget en dag i juli måned sidste år efter at jeg havde læst i Normans blog at han var rigtig ked af at være i Spanien når alle tale om hvor skønt vejret var i Danmark, jeg fik et helt stik i mit hjerte da jeg læste det blogindlæg - hvad er det for noget pjat at gå og fortælle et presset menneske om hvor fantastisk vejret er her i Danmark og hvor meget folk hygger sig med at grille når menneske man fortæller det til er presset til sit yderste - og lidt til både fysisk og psykisk??

Når folk gør sådan noget tankeløst pis - pardon my french  - så bliver jeg bare rigtig harm og ked af det på persones vegne, og 7-9-13 så styrt regnede det i København netop dén dag hvor han skrev det blogindlæg så jeg sendt en msn til ham med dette billed og skrev noget i retningen af at han ikke skulle være ked af det, for her i Danmark var vejret bare super dårligt, så han skulle bare nyde det hvor han var.

Han svarede aldrig tilbage, men jeg håber at min msn varmede bare en smule.

Nå, nok om alting - det har været en god aften og nu vil jeg sove så jeg kan komme op og træne i morgen - og mysteryshoppe! OG søge jobs!!

P.S: Min coaching buddy og jeg sad og snakkede mens der sad en bunke australske mænd ved nabo bordet, pludselig - helt ud af contens siger min coaching buddy: "Kender du den følelse af når man har semi kort hår dérnede og så køre man først hånden med hårene og så bagefter mod hårene, det er bare en rigtig dejlig følelse, syntes du ikke?"

WTF!! Vi sad og snakkede om noget HELT andet som jeg har glemt nu, så jeg blev riimelig paf - men kun i 2 sek. så var jeg flad af grine og måtte give hende ret.........det er en dejlig følelse, specielt hvis den udføres af en anden person........gad vide hvor hun har haft tankerne mens vi talte om noget helt andet??? :)

Min coaching buddy sagde at hun elskede at hun kunne sige alt til mig uden at jeg havde fordomme, det kunne hun ikke til hendes veninder - jeg elsker at høre at folk føler det sådan i mit selskab!! Lita sagde den anden dag da vi kørte hjem fra Fattigmandsbjerget og Sofies hus i Roskilde at hun syntes jeg var blevet så fantastisk positiv inden for det sidste halve år, med alt det modgang jeg havde haft så kunne hun slet ikke fortå at jeg blev ved med at smile - dét kan jeg egentlig heller ikke selv, men SKØNT at få det at vide af andre, SKØNT at andre bemærker det!!

Ingen kommentarer: