søndag den 9. januar 2011

TØMMERMÆND!!

Jeg er indehaveren af de ondeste mest voldssomme tømmermænd jeg nogensinde kan huske at have haft!!
 - det er umuligt at beskrive nøjagtig hvor dårligt jeg egentlig har haft det i dag!!

Først her ved en 18 tiden kunne jeg åbne øjene ude at det gjore sindssygt ond i mit hoved! Mine øjne er blodskudte som har jeg tudet i flere timer og make-uppen fra i går sad i hele hoved - ene og alene det faktum at jeg ikke har fået taget make-uppen af da jeg kom hjem fortæller mig at det var noget af en koger jeg fik hevet indenbords!! Jeg hader at have make-up på og elsker at få den af, det er som om huden bedre kan ånde når jeg har renset min hud for make-up......

Min mave er bare død, der er ingen liv i den, jeg har ikke været på toilet hele dagen, hvilket jeg bestemt syntes jeg plejer at være en del når jeg har drukket......

Jeg måtte kl. ca. 13 rejse mig fra sengen og gå ind i stuen - min gamle nabo har stue op til mit soveværelse og hørte Giro 413 og alle deres forfærdelige sange med "Onkel Christian" og hvad de nu ellers hedder på så højt et niveau at jeg var ved at dø.........det var som om nogen havde tændt for en radio lige ved mit øre og jeg kunne slet ikke holde det ud - så ind i stuen og sove videre og herfra vågnede jeg så kl. 18!

Jeg ved ikke lige hva der gik galt - eller det ved jeg faktisk godt.........det var Gajol shotsene som gjore udslaget.........sammen med de 7,5% øl og de store vodkasjusser........aldrig aldrig ALDRIG igen skal jeg blande sprut med øl - jeg burde vide bedre, jeg er trods alt 32 år!!

Vi havnede på Karel Van Mander af alle steder - faktisk fordi taxichaufføren satte os af i Lille Kongensgade på vej mod Fidels, det kom åbenbart bag på chaufføren at gaden var lukket af......! Og så gad vi ikke gå helt ned til Fidels, men altså vi tog på Karel Van Mander og Norman var der 7-9-13 heldigvis ikke - og det var desuden dødsygt, der skete ingenting derinde og der var en kedelig stemning, det er nu anden gang i træk (ud af de 5 gange) jeg har været på Karel Van Mander hvor det har været dødsygt - please give me more of those nights, så kan det være jeg ender med at hade stedet og dermed undgår Norman endnu mere!

I morges da jeg vågnede første gang havde jeg de vildeste moralske tømmermænd og jeg kunne simpelhen bare IKKE sætte en finger på hvad jeg havde gjort, sagt eller laved som skabte grundlag for de her forfærdelige følelser inden i - så jeg tjekkede min telefon, som iøvrigt var så klistred at tasterne næsten sad fast........wonder what happend there......... (*griner*) .............. og hvad ser jeg? Dumme pivstive Deirdre-Ann har sendt en sms til Norman!!!! Klokken bæ i nat.........FLOT FLOT FLOT!

Nu gik det lige så fint på det punkt! Jeg har været så god til ikke at tænke på ham, ikke at drømme om ham og ikke at savne ham - og så *bang* første gang i byen og jeg sender en sms.............skyd mig!!

(Puha så lige en mand drikke af en øl i tv - fik helt kvalme!)

Da jeg så lå inde på sofaen og prøvede og dreje mig så kikkede jeg lige på sms'en jeg sendte til Norman en gang mere og pludselig så så mine smertende øjne at der var noget galt....................nummeret havde et tal som var forkert.........jeg kikkede og kikkede og tænkte og tænke og pludselig så slog det mig at jeg havde sendt sms'en til et forkert nummer! Et nummer som IKKE er Normans! Tra la la la laaaaaaaaaaaaaaaaa prøv lige at spørg om der kom et kæmpe pelsbefængt tandpastasmil frem på mine indtørrede læbestifts læber!!!

Hvor heldig har man  lige lov til at være i stiv tilstand?? Tænk at være stiv at man end ikke kan huske et telefonnummer!! I'm so so truly blessed! Bare giv mig tømmermænd hvis det er straffen for ikke at kunne huske et telefonnummer som jeg alligevel ikke må bruge!!

Så en eller anden person i Danmark har i nat fået en sms fra mig hvor i der står: "Er du i dk?" :)

Sådan Deidre-Ann - way to go!!

Jeg er SÅ HAPPY HAPPY over at Norman ikke sidder med en sms fra pivstive Deidre-Ann i dag!!

Åhhh Gud hvor havde det bare ikke været særlig sjovt, endnu en sms som jeg ikke ville få et svar på! Jeg må virkelig virkelig ikke sms'e fyre! Jeg slettede all sms'er og opkaldslister fra min telefon inden jeg tog i byen så jeg ikke kom til at ringe eller skrive til Troels fra Karel Van Mander, så nu er han ude og væk og det samme er Norman også, eller han er i hvertfald stærkt på vej og jeg er truly happy og blessed at jeg hverken mødte ham i går eller tog kontakt til ham!!

Det går i den rigtige retning med mit liv - lige minus at jeg ikke får sex, overhoved og dét er altså en bommer! Nu da jeg er ved at få liv i min krop igen, så kan jeg mærke en voldssom sexlyst komme snigende.........århhh hvor kunne jeg godt bruge en fræk mand mellem mine ben lige nu! En sprød varm nøgen mand........

*suk*

Men altså sådan dét kommer så ikke til at ske lige forløbig, gider virkelig ikke at bolle Mads fra Ministeriet med blyantspikken - øv hvor er den bare ikke rigtig sat sammen........ *pwwadder......*

Kunne godt bruge en lækker mand som kom forbi på fast basis......... *suk* Hvorfor er det så svært at få sex? Og jeg er end ikke grim................

I morgen truer en ny uge - jeg skal mysteryshoppe en hel del i morgen og ja faktisk resten af ugen, tirsdag skal jeg starte på et lille job jeg har fået hos min coaching veninde, hun har sit eget firma og har hyret mig til at skrive et par artikler og lave noget research for hende - i alt 5 opgaver, faktisk lidt "pice of cake" opgaver og jeg får 5000 kr for det - så næste måneds husleje er hermed sikret!

Det var SÅ SKØNT at hun spurgte om jeg ville arbejde lidt for hende - når jeg tænker på alle dem som jeg har i min omgangskreds som er selvstændige eller har en virksomhed, så er jeg faktisk inderst inde skuffet over at ingen af dem før har spurgt om jeg kunne arbejde lidt for dem - jeg mener jeg kunne jo lave alt lige fra rengøring til tekstforfatter - endless muligheder og ingen har spurgt, udover min coaching buddy!

Jeg er taknemlig!!

Ingen kommentarer: