fredag den 21. januar 2011

Edemammmmma Bønner! :)

Efter at jeg havde skrevet sidst, gik jeg i gang med et længe tiltrængt projekt - det er egentlig ikke et særlig stort projekt eller noget tidskrævende eller et projekt jeg ikke bryder mig om, der er kun 2 grunde til at jeg ikke har gjort det før og til at jeg ikke gør det så tit som jeg egentlig ville ønske.
Den ene grund er at det stinker, det kommer simpelhen til at få hele min lejlighed til at lugte meget meget giftig og så er det at jeg virkelig savner et bryggers eller et værksted og dernæst, så får jeg utrolig sorte rander rundt om neglene af det - selv med en omgang med neglebørsten så går det ikke væk, måske jeg skulle købe små tynde latex handsker?

Anyway  - her er mit projekt, som jeg egentlig holder lige så meget af at udføre som jeg holder af strygning :)

(Jeg kan ikke uploade flere billeder - Blogger.com fortæller mig at jeg har brugt min kvote, som jeg slet ikke anede at jeg havde - og nu skal betale for at få lov til at uploade flere billeder..........øv! Money out of my pocket AGAIN!)

Hovsa! Du har ikke mere plads. Køb mere lagerplads.

Fotos gemmes på din Picasa Webalbum-konto og inkluderes i din gratis kvote på 1 GB for fotos. Ekstra lagerplads, du køber, deles mellem Gmail, Picasa Webalbum og Google Dokumenter og føjes til din gratis kvote. Få flere oplysninger
 
7 Dollars for at få lov til at uploade billeder igen og så skal jeg endda vente 24 timer på at der sker en godkendelse........tænk engang det koster endda penge at blogge på nettet via en gratis blog.........tsk tsk....!
 
Okay jeg er sur nu!!!
 
Og skriver senere - når lortet gider virke igen!!

Ingen kommentarer: