torsdag den 13. januar 2011

SNE & Pige Fødselsdag

Århhhhhhhhh DET SNER!! Igen!

I love love it!! Hele København bliver i øjeblikket dækket af store kulissehvide snefnug, hvor er det skønt!

Jeg gik hjem fra Litas fødselsdags fest eller bare kage fest iført meget meget upraktiske stillet støvletter af slangeskind med en stor sløjfe på, ikke lige dét bedste eller mest praktisk fodtøj til et sådan vejr og da jeg er skrækslagende for at falde og slå mig, så gik jeg hjem med små små bitte musseskridt, jeg lignede virkelig de der piger jeg altid laver himmelvendte øjne af når jeg ser dem trippe afsted i deres total upraktisk fodtøj, eller piger som bare ikke kan gå med høj hæl men prøver alligevel...........og i dag var det så mig som var "sådan en" :)

Mine fine slangeskinds støvletter med kæmpesløjfe - og mine fine nye blå "smølfe" strømpebukser - jeg elsker elsker farver :)

Jeg har mysteryshoppet meget de sidste par dage, bla. hos H og M, Pieces og i næste uge Only - så der bliver jo lidt gratis tøj til mig, bla en fin hvid og blåstribet strikkjole hvortil jeg købte disse fine strømpebukser, jeg fik rigtig rigtig meget opmærksomhed på dem da jeg gik rundt i dag og mysteryshoppet, jeg tror samtlige piger kikkede på mine ben, jeg syntes selv jeg ser rasende godt ud - men jeg hørte nogle piger som gik forbi sige "bla bla bla smølfe ben bla bla bla"

Ha Ha smølfeben? Den havde jeg så ikke lige hørt før :) Så nu er det her mine smølfestrømpebukser!

Her er min fine strikkjole.....jeg føler mig så så fin i den, selv om jeg har grønne øjne så ser de blå ud når jeg har kjolen på...... :)
Til Lines fødselsdag skulle vi dekorere muffins, ligesom til min fødselsdag - jeg kunne mærke at Lita var en smule forlegen ved at hun havde "taget" samme idé som fra min fest og hun sagde hele tiden "Ja det er altså en idé jeg har taget fra Deidre-Ann...."

Jeg sagde flere gange til hende at det var det altså ikke og jeg var bare glad for at hun syntes det var en sjov ide - selv har jeg faktisk taget den fra en anden, jeg så nogle billeder af en fest på facebook hvor de lavede sådanne muffins og derfra tog jeg iden - og jeg er bare glad for at andre også syntes den er god  og idén er helt og holdent til fri afbenyttelse!!

Her er min frøkage - det gule skulle havde været en sommerfugl men det er vist et stykke tid siden jeg har set en sådan.....(det grønne i baggrunden er skalden fra en Ananas)

Da jeg kom hjem, dvs. næsten nu så var jeg virkelig sulten, kager mætter jo ikke særlig meget.......men jeg er som sagt utrolig dårlig til at lave mad - og faktisk endnu mere dårlig til at planlægge at jeg nok bliver sulten igen i aften......så dét her er er min aftensmad!

Cupnoodles

Netto 4,95,- Good for poor people.....
Sidder og ser tv, et program om Haiti - mister total appetitten af at se og høre folk tale om lort mens jeg spiser og af at se små stakkels børn ligge i en seng uden tæpper, pleje og kærlighed.......jeg håber jeg bliver rig så jeg kan hjælpe andre - det er jo fradragsberettiget så jeg forstår ikke hvorfor der ikke er flere som gør noget godt for andre, hvis hver person i verden som tjener en almindelig løn sponsoreret ét barn, eller en bedstemor eller én familie så ville der ingen fattigdom være, dét er jeg overbevist om!

Min næste drøm er at sponsorere en bedstemoder i Kasakstan, mange mænd er døde under krigen og da manden er den som forsørger familien og de ældre bor hos familien, og da der ikke er plejehjem er der rigtig mange ældre som ikke lever et tåleligt tilværelse og dét kan jeg simpelhen ikke holde ud at tænke på, jeg mener, det er jo de ældre som har ført verden hertil hvor vi er i dag, burde vi så ikke takke dem med en, i det mindste tålelig tilværelse?

Jeg har også læst, og faktisk fået tilsendt materiale om Tibet Charity hvor man støtter de ældre som er flygtede til bla. Indien eller Nepal - det koster 600 kr pr. kvartal og for 3000 kr pr. år kan jeg støtte en hel børnehave med 20 børn i som får mad, tøj og lærere deres gamle lands traditioner og sprog, ting som det Kinesiske styre er imod.......

Men alle de her ting kræver penge og dem har jeg ikke så mange af i øjeblikket, hvis jeg skal betale til mere end min éne lille pige i Afrika så tror jeg at der er andre som må til at sponsorere mig....! :)

Forresten, noget helt andet, jeg kan ikke anbefale at man spiser markral madder om aftnen, lever én mad, smider den i skraldespanden og lader den ligge natten over - er du GAL hvor stank min stue/køkken af makral i morges......*pewwwwwwwwwwwwwwwww* og jeg er ellers ret glad for fisk og lugten af fisk men dét der var liiige en tand for meget!!

Da jeg kom hjem fra fødselsdag, eller da jeg gik hjem fik jeg sådan et lille stik i hjertet af længsel og jeg tænkte straks på Norman - det er ikke fordi jeg savner Norman som person, jeg savner det han repræsenterer for mig. For mig repræsentere Norman dejlige lange natlige samtaler om løst og fast, stort og småt, han repræsenterer en person (næsten) blottet for fordomme som jeg kunne være mig selv i nærheden af........

Og når jeg så går hjem efter en hyggelig eftermiddag og aften i selskab med mange mennesker og bare ved at jeg skal hjem og være alene, så er det at jeg ville ønske at jeg kunne tage telefonen og ringe til ham og sige "Hej Norman, nu skal du høre hvad jeg har oplevede i dag....." men dét kommer jeg nok aldrig til at kunne med ham - og da det jo heller ikke er Norman som person jeg savner men mere dét han står for, så er det at mine drømme om en kæreste får frit løb........jeg har altid drømt om at have en person som jeg bare kan være mig overfor. En som bare accepterer mig for mig og som syntes Deirdre-Ann er god nok som hun er...og som selvfølgelig vil holde om mig om natten så jeg ikke altid skal stå op alene.......

Har netop fået en sms fra Mads fra Ministeriet hvor i der står "I morgen....?" Arghhhhhhh ved ikke om jeg gider knalde ham, han er jo også dårlig sex men i det mindste er han lækker ren og pæn i tøjet og cirka 10 sociale trin højre oppe end stinke Hans!!!

What to do, what to do?

What do a girl have to do to get propper laid around here??





Og SÅ så jeg lige at Dalai Lama kommer til København 18. April 2011.........damit dér er jeg på Pilgrimsvandring.....!!! Det er min store store drøm at se ham inden han dør (og inden jeg dør)

Ingen kommentarer: