søndag den 23. januar 2011

Såååååååååååååååå TRÆT!

12 timer på stive konference stole, I'm so so tired!

Kender du det når du er så træt at du end ikke gider gå i seng?? Jeg har pels på tænderne og make-up på men jeg orker ikke at tage det af..............jeg er træt men orker ikke at rejse mig og gå i seng og jeg har én million ting at fortælle men orker ikke at skrive!

Dillemma!!

Har også fået en sms fra Mads fra Ministeriet, jeg har svaret pænt på den igen - hvis han ikke snart forstår må jeg være hudløs ærlig og sige til ham at han har en klam diller og at tanken alene om ham nøgen slukker mig, men dét vil jeg bare nødig sige, for så såre jeg ham jo - så indtil viderer er jeg som jeg selv ville ønske andre var mod mig, sød og forstående men bestemt.

Da jeg kom hjem for lidt siden så kunne jeg på vej i bussen mærke en lille grim følelse af at jeg gerne ville at der var én herhjemme som ventede på mig, som glædet sig til at se mig og til at kramme mig, men som altid var der ingen. Hele mit liv har der aldrig været nogen og jeg kan mærke at dét måske godt en dag kan blive et problem for mig hvis jeg ikke får tænkt de tanker igennem og ligesom taget stilling til dem........

Men for now vil jeg gå alene i seng og sove til jeg vågner af mig selv, faktisk vil jeg sætte telefonen på lydløs :)

Godnat

Ingen kommentarer: