lørdag den 15. januar 2011

VVS-Stodderen!!


På vej hjem fra Amager hvor jeg har mysteryshoppet sad jeg i kø ved Rådhuspladsen og ud af tågen så jeg dette skilt/banner fra Industriens Hus - jeg kan huske da de begyndte renoveringen i september 2010, men vil jeg også være at finde i København i Maj 2013 når de afslutter renoveringen?

Jeg syntes det er rystende og tankevækkende at jeg end ikke aner hvor jeg er om 1½ år!! Hvad laver jeg, hvor bor jeg, er jeg stadig alene, hvem er jeg? Jeg aner intet!

Jeg forstår simpelhen ikke hvorfor jeg af alle mennesker skal være arbejdsløs, jeg mener - jeg er super super energisk, hårdt arbejdene, altid villig til at yde en ekstra indsats, smilende og nem at omgåes - jeg er bom stærk (af en så lille pige at være) og jeg er udholden - jeg er god til at skrive og jeg ser præsentalbel ud, men alligevel så sker der intet i min verden der peger i retningen af at jeg får et job snart......

Og lige som jeg sidder med alle de her tanker så ringer min Mor, af alle mennesker.......hun mener jeg skal uddanne mig mere for jeg er åbenbart ikke dygtig nok siden jeg ikke kan få job langt mindre kommer til samtaler......... jeg vakler........jeg kan jo godt se hendes pointe i at der må være noget galt siden jeg ikke får et job og siden jeg ikke kommer til samtale men jeg tænker at det måske er tiden der gør at det er så svært?

Men på den anden side, er jeg lidt kujon agtig når jeg gemmer mig ind under "Finanskrisen" som har ramt mange mennesker rent arbejdsløsheds mæssigt? Måske jeg bare ER dårlig til de ting jeg tror er min force? Måske jeg virkelig ER en pisse dårlig journalist?

Det er virkelig en uheldig situation jeg sidder i og jeg ville gå herfra og til Spanien og tilbage igen hvis det gav mig et job, men det gør det ikke - og jeg aner ikke hvad jeg ellers kan gøre for at få et job.......og hvis jeg må være kræsen, hvilket jeg vel egentlig ikke kan tillade mig i min situation, så vil jeg rigtig gerne have et job som jeg holder af og som holder af mig, hvor jeg kan få anderkendelse for min indsats - og selvfølgelig en løn der vil tillade at jeg sparre lidt op.

Jeg sidder og tænker på sidste år ved denne her tid, der sad jeg i min meget meget MEGET kolde Christianshavner lejlighed og havde netop været i byen med Sofieog Lita, jeg havde de ondeste tømmermænd om søndagen hvor en dame som avlede katte ringede og på tirsdag, som var mandag sidste år, dér ringede politiet og bad mig komme ud til min ejendom.........og hvilket syn der møde mig!

Når jeg lukker øjene og tænker tilbage, så kan jeg stadig fornemme lugten, lydene af de skrigene katte og de råbene journalister, politifolk og dyrlæger - jeg kan huske at jeg gik om bagved, op til det gamle maskinhus - sneen gik mig til op over knæerne og jeg sank i hver gang jeg tog et skridt - dér omme satte jeg mig ned i en snedrive og hulkede og græd, jeg skreg alt min afmagt og vrede ud i en bidene kold morgen. Senere læste jeg i en rapport at der havde været minus 12 grader udenfor - jeg kan huske at mine hår i næsen frøs til da snottet fra min tudetur begyndte at løbe, jeg må have set farlig ud. Jeg tror faktisk godt jeg kunne havde kvalt kattedamen som hun stod dér og bortforklaret alting og sagde "der skal bare lidt maling på vægene, det skal vi nok ordne......."

Men jeg er i bund og grund bare ikke et voldigt menneske, heldigt for hende - og ja så var der jo også cirka 8 politibetjente som sikkert ville havde hjulpe hende hvis jeg var sprunget på nakken af hende!

Nå men back to reality, ingen grund til at side og tuden over ting jeg ikke kan ændre - og gårdens status er ligesom status med Norman, jeg kan ikke ændre noget og jeg kan ikke gøre for at det er gået som det er gået, jeg har forsøgt med alt min kærlighed, mildhed og arbejdssomhed at ændre slagest gang, det gik bare ikke.

Et menneske kan kalke nok så mange bygninger, lægge nok så mange tons stabilgrus og male nok så mange vægge - det gør ingen forskel hvis man får de forkerte lejer ind og på samme måde kan et menneske være nok så sød, smilende, åben og hudløs ærlig over for et andet menneske, det gør ingen forskel hvis det andet menneskes hjerte er lukket or blinded.

Før jul, dengang hvor jeg skrev et blogindlæg om at hele min lejlighed lugtede af L O R T fra morgenstunden af, fordi der var VVS folk som skulle tjekke noget med rørene, der rensede ham vvs manden også mit afløb i gulvet som er der hvor håndvasken og bruseren løber ned - det havde været stoppet eller lidt stoppet og jeg spurgte ham om det med faldstammen kunne påvirke afløbet - anyway lang historie kort, manden rensede afløbet og tog muffen med vandlåsen op og rensede den også, jeg spurgte om jeg ikke lige måtte tage den med ud i køkkenet og give den en omgang med noget rengøringsmiddel - jeg syntes den så slimet og ulækker ud og jeg syntes det er ulækkert at ordne noget og så ikke rengøre det ordenligt.

VVs manden sagde at han havde desinficeret og renset den og at resten var ligegyldigt og så satte han den ned igen...........manden var virkelig irriterende, dels gik han ind med sko på (WTF!!) og dels så snakkede han utrolig meget og kommenteret alle mine familiebilleder på min "Wall of Family" ude i gangen, han spurgte også sådan lidt henkastende om jeg var single eller nærmere om jeg boede alene - jeg sagde nej, min kæreste flytter snart ind og så peget jeg på et billed på vægen af min kæmpe klyne af en storebror som pudsigt nok også hedder Norman. Tag den din klamme VVs-stodder!

Og så nu, mindre end én måned efter besøget så er mit afløb bare prop stoppet og jeg kan simpelhen ikke forstå det - jeg fjerner altid mine hår fra risten inden jeg overhoved forlader badeværelset om morgen og jeg smider ikke mærkelig ting i mit afløb og alligevel var det så stoppet at jeg frygtede at vandet ville løbe udover dørtrinnet og ud i gangen.....! Skræk scenarie!

Så jeg købte nye gummihandsker så jeg kunne ofre de gamle og så gik jeg ellers igang med at rykke alle afløbsrørene i badeværelset ned - kæmpe arbejde men alternativet var at jeg skulle have fat i min mega sure udlejer (hun er jo sur efter at jeg er gået til Lejernes LO!) og dén process kunne jeg allerede se ville tage lang tid - og da jeg boede alene på gården skiftede jeg både oliefilter på fyret, pakninger på vandrørene og lagde fliser (lige vel og mærke) så hvorfor skulle jeg ikke stadigvæk kunne gøre sådan noget? Jeg mener, jeg har vel ikke glemt hvordan man gør?

Gæt hvad jeg fandt i min afløbsmuffe????? You'll never ever guess it!!!

Jeg tror simpelhen ham den klamme vvs-stodder har fyldt min vandlås-muffe med TOILETPAPIR!!!

Det væltede op med papir da jeg tømte den, det tog mig måske 5 minutter at tømme en muffe på størrelse med en coca cola dåse - og det var kun toiletpapir som kom ud............seriøst.............HVORFOR er der proppet toiletpapir ned i min vandlås-muffe??

Min første tanke var at det måtte være kommet derned ved en fejl, men det var proppet helt ned i bunden i små klumper som jeg kun kunne få op ved at bruge en skruetrækker - dét kan simpelhen ikke være kommet derned ved en fejl - det må være kommet derned fordi en eller anden (vvs?) idiot har siddet og puttet det derned - der er jo ingen adgang fra faldstammen hvor toiletpapiret (og andre sager) kommer flydene og så op til denne her vandlås's muffe ved håndvasken........så jeg kan simpelhen ikke komme på andre grunde end at VVS manden har proppet min vandlås til, i håb om at jeg ville få brug for en vvs mand igen - det her er jo en andelsboligforening så de bruger de samme vvs folk til alting, de har sådan nogle kontrakter med et firma som så står for det hele - men jeg syntes bare min konklution er sååå langt ude at jeg slet ikke kan få det til at passe - jeg mener, hvem vil gøre sådan noget med vilje??

Jeg tog selvfølgelig billeder for at kunne bevise min påstand......


Her har jeg lige taket muffen op af gulvet og banket den mod fliserne - jeg undrede mig allerede her over alt papiret....

Hele muffen og afløbet er proppet med toiletpapir.......

Da muffen og afløbet i gulvet var gjort rent kom turen til det lange afløb fra vasken og ned til gulvet - mega nasty med alt det sorte slam.......

Det var lidt ligesom det ingen ende ville tage med uhumske ting som kom ud af det afløb........

110% rengjort og steriliseret badeværelse! Jeg har hældt kogende vand udover gulvet af flere omgange for at slå bakerier ihjel, jeg har skuret håndvasken, vasket badeforhænget, skiftet håndklæde (og kogt det gamle) og pudset brusearmaturet

Toilettet med det meget funkie og grimme toiletsæde har fået samme tur!! Læg lige mærke til den pinke-wc børste, den fandt jeg blandt mine flyttekasser på gården, altsi stadig ny og ubrugt, men jeg kan ikke huske hvornår jeg har købt den. Tænker det er mange mange år siden, da jeg var ung og syntes pink var den flotteste farve ever.........nu bruger jeg den for at spare penge på at købe en hvid!


Men altså, nu er mit badeværelse bare SÅ dejlig rent og fint som jeg kan lide det - jeg syntes folk som har uhumske toiletter, beskidte bademåtter og fugtige håndklæder er ulækkre for det tager ikke mange minutter at fikse et badeværelse op!

Om lidt, faktisk om 38 minutter skal jeg mødes med min coaching buddy på Sticks'N'Sushi - jeg ved jeg ikke burde men jeg ved også at jeg trænger til at komme ud og more mig! Jeg har taget et par Woldford Strømpebukser (leggings) på som jeg fik af min veninde der ejer en lingeributik på Djursland i fødselsdagsgave. Det er et par sorte leggings med flade "guld" knapper forneden - jeg har set mange kopier af dem fra andre mærker men de her er virkelig flotte og så er Woldford også et ret lækkert mærke, selv om de er ret pricy!

Så afsted med mig - ud og mor dig Deidre-Ann............

Forresten så skriver Mads fra Ministeriet stadig, han er virkelig sød på den søde måde, men jeg vil ikke have sex med ham igen. Jeg har skrevet det pænt til ham to gange, men det kan være at det tager tre gange mere for han forstår - jo mere han presser på jo mere tvinger han mig til at være ærlig - og hvis han ikke passer på så ender det med at jeg fortæller ham at jeg syntes han har en ækel kikset pyramide diller med et pikhoved der minder mig om nr. 3 af de gule vikingblyanter fra Folkeskolen!

Ingen kommentarer: