onsdag den 26. januar 2011

Snowie Copenhagen!

Så vågnede jeg op til et snedækkede København - HVOR FANTASTISK!

Jeg kunne dufte snen i morges da jeg vågnede, luften var helt klar og kold - såå skønt!

En anden ting som også er skønt, eller ja jeg ved ikke om det er skønt men det er hvad det er - jeg har her til morgen eller i de tidlige morgentimer fået menstruation for 5 gang i træk........dét er i sig selv ret vildt!! Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal tænke på det, eller føle omkring det, jeg mener jeg har ikke haft menstruation i årevis og pludselig siden i sommer har jeg haft menstruation én gang om måneden i et par dage, måske 2-3 dage.

Jeg ved ikke engang hvor lang tid en pige normalt har menstruation, jeg kunne vel google det og finde ud af det men jeg er faktisk ikke nysgerrig at jeg gider brug tiden på det, vildt mærkeligt........ Jeg tror simpelhen det er fordi jeg ikke aner hvad jeg skal stille op med det her nye kapitel i mit liv!!

Her har jeg i så mange mange år gået og tænkt at jeg ikke kunne få børn, jeg har undersøgt ALT omkring enligadoption, omkring donorbørn og sat mig ind i alle reglerne for kunstig befrugtning på statens regning osv. men nu, pludselig ud af det blå så kan det være at det slet ikke bliver aktuelt fordi jeg måske selv kan få børn, hvis så frem jeg altså finder en mand som vil mig - dét er seriøst en mærkelig mærkelig MÆRKELIG tanke!!

Det betyder også at jeg virkelig skal passe på med at blive gravid når jeg har sex, dén tanke har aldrig strejfet mig før - jeg har altid brugt kondom men det er lige så meget fordi jeg syntes det er dybt klamt at gå i seng med en fyr jeg ikke ved hvor sidst har været og så lade ham komme op i mig, nasty tanke men jeg har aldrig brugt kondom fordi jeg tænkte at jeg ville undgå at blive gravid.........jeg tænker kønssygdomme, mine veninder tænker graviditet - jeg tænker at graviditeter kan du stoppe og få dit gamle liv tilbage igen, kønssygdomme feks. syfilis eller hiv kan du ikke stoppe og de kan gøre så meget skade på dit liv at du aldrig bliver "dig selv" igen - damit om der er ét eneste knald i verden der er dét værd!!
(Og slet ikke med tanker på de knald jeg har fået over de sidste par år........ene af dårlige knald!!)

Så det var lidt mærkeligt at vågne op her til morgen, min mave har rumsteret hele natten og jeg har vendt og drejet mig, tænkte at det måske var pizzaen fra i går aftes kombineret med 4 øl på 4 timer som gjore udslag men det var det så ikke.........

Jeg vil bruge dagen i dag på at søge jobs, printe årsoversigter ud fra min e-boks så jeg kan få lavede mit regnskab så jeg kan få mapperne afleveret hos min revisore i Århus når jeg køre til jylland næste gang, jeg har først regnskabsdeadline 1. juli fordi jeg er registeret som landmand men da jeg allerede kan afslutte det nu, så ser jeg ingen grund til at vente - det er bare ren dovenskab at jeg ikke har fået gjor det!

Dernæst så skal jeg have ryddet op, gjort badeværelset rent, booket vasketid, støvsuget (alt for mange lange hår på mit soveværelse gulv!) og i aften kører jeg i Bilka og køber sterinlys og mysteryshopper i Fields, så hvis jeg ellers kan hive mig selv i gang så har jeg nok at tage fat på!!

1 kommentar:

Morten sagde ...

Det var da en rigtig fornuftig holdning til emnet at bruge kondom. Den kan vi kun bakke op om ;o)