tirsdag den 25. januar 2011

Min Nye Formue!

I dag har Deidre-Ann Roberts i en alder af 32 år, 6 måneder og 4 dage indsat 47,50 dkr. på sin nye opsparingskonto i Nordea bank og dermed lagt den første sten til sit nye imperie, sin nye formue!!

Damit I like the ring to it!!

Det føles helt vildt godt at vide at jeg nu har en opsapringskonto, de 47,50 kr var alt hvad jeg havde i min pung, bankmanden fortrak ikke en mine da jeg tømte min pungs indhold ud på bordet og sagde at dét vil jeg gerne starte med at sætte ind - han møder nok folk som er merer mærkelige end jeg!

Men tanken om at jeg nu er gået uden om Nykredit bank og dermed er på vej til at løsrive mig fra "alt hvad der har noget med gården at gøre" føles bare helt VILDT SKØNT!
I'm on my way....!

Jeg frabad mig at blive kontakteet ang. alt muligt andet og at de måtte sammenkøre mine oplysninger - det er jo netop dét jeg hader ved Nykredit! Jeg har Nykredit bank, realkredit og forsikring - dvs. når jeg rager uklart med forsikringen så kan banken sammenkører mine oplysninger med forsikringen og se dét - ja ja det er stikprøve kontroller og jeg skal komme efter dig, men JEG tror fuldt og fast på at bankerne bruger disse oplysninger når de skal se på hvem der må låne penge og hvem der ikke må - JEG tror der står en lille lampe og blinker i toppen af bankskærmen om at jeg netop har vundet en en sag over forsikringsselskabet for bedrageri og vil de så forhøje mit lån?

Jeg har ikke forsøgt at forhøje mit lån, endnu, men jeg er sikker på at det er sådan tingene hænger sammen, jeg mener, hvad er iden ellers med at sammenkøre oplysningerne??

Så jeg bad udtrykkeligt om ikke at blive sammenkørt eller kontaktet ang. noget somhelst - jeg vil bare have min opsparings konto und nie weider!

Og det fik jeg - og nu har jeg et lille kort i min pung med kontonummeret og hver gang jeg har penge så vil jeg gå forbi og sætte dem ind - regardless hvad andre må tænke - kimen til min nye formue er lagt!

FANTASTISK DAG!!

En anden ting som dog er knap så fantastisk er at den bog jeg har bestilt er udsolgt fra forlaget, så nu har jeg ingen vandre bog om min Camino via de la plata............ hmmmmmmm

Her er hvad der står på forlagets hjemmeside http://www.pilipalapress.com/plata/index.html
- jeg har selv tænkt på at lave en ny udgave, jeg mener hvor svært kan det være?? Hvor meget information er nødvendigt for at skrive en ny bog?

Nu vil jeg sætte alt ind på at finde en brugt udgave og så vil jeg kikke i den, det er faktisk et ret sejt projekt at have i tankerne, at lave en ny vandre guide - jeg kan starte med at gå ruten, lave udførlige notater og så når jeg kommer hjem og har kikket alting igennem så kan jeg noterer hvad jeg mangler og så tage tilbage til Spanien, leje en bil og køre ruten eller køre rundt til de steder hvor jeg har behov for at være i en længere periode.........slet ikke en tosset ide hvis jeg selv liiige skal pointerer det!!

Could use some help men den eneste jeg kan komme i tanke om som også elsker at vandre OG som kan skrive er Norman men kan du lige se mig ringe ham op og prøve at sælge dette projekt og denne ide til ham??
Ha Ha han vil end ikke tage telefonen og bagefter vil han sikkert sige noget sårende om at jeg er dum eller at han syntes det er en dårlig ide, at han er optaget eller noget andet - og så - en anden "mindre" detalje, manden har en kæreste, hvilket ikke burde betyde noget for at skrive en bog sammen men stadig, siden jeg har set hans plastik fantastisk kæreste på 20½ , så må jeg indrømme at jeg mistede lidt for ham, dét kan han seriøst ikke mene, hvor er fremtiden  hende?

Men okay, måske han ikke leder efter en fremtid, det er nok kun 6'eren som KUN har kærester hvis der er mulighed for en fremtid i personen..........

Anyway, det med bogen er en darn good idea! Og den er ikke skrinlagt, selvfølgelig kan jeg løfte opgaven alene!!

Ingen kommentarer: