onsdag den 26. januar 2011

Det Officielle Bevis På At Mænd Er Top Sære!

Dét bevis har jeg nu og her i min hånd, intet mindre - dette må simpelhen være verdenshistorie som skrives liiige i disse minutter!!!

Kan du huske Troels fra Karel Van Mander som gik i flyver skjul da hans venner d. 28 december 2010 kom ned til ham i Spanien?

Kan du huske hvordan han var sååå på hver evig eneste dag fra d. 22. december og helt frem til hans venners ankomst, hvordan han ringede og sms'et hver evig eneste dag?

Blot for at brænde mig af på vores date d. 7 Januar med beskeden: "Kære Deirdre-Ann. Jeg kan desværre ikke. Undskyld jeg har været useriøs. Troels."

Nu, netop nu har jeg modtaget en sms fra ham hvor i der står: "Hej Deidre-Ann. Hvordan går det hos Radioværten? Mvh. Troels"

Seriøs?? Hvorfor skriver han? Tjae jeg kan kun komme på ét eneste kvalificerede gæt og det er at han er liderlig. Bottom line, hvorfor skulle han ellers skrive? Fordi han gerne vil på restaurant og se mig spise sushi med pinde eller gå en tur med mig rundt om Sortedams Dossier??

Nej Nej, Troels skriver KUN fordi han ikke har fået sex lææænge og så tænker han på den sidste sprøde pige han  har set og så kom jeg frem - men hvorfor har han stadig mit nummer??

Jeg har nemlig ikke hans...........fuck mænd er sære! Seriøst, mænd er bare topmålet af sære, de sprænger simpelhen alle rammer for at være sære!!

Jeg skrev følgende tilbage til ham: "Hej Troels. Det går godt. Hvordan går det i bilbranchen? Mvh. Deidre-Ann"
Jeg var liiiige ved at skrive "Hvordan går det i brugtbilsbranchen" men så tænkte jeg at det måske alligevel var at være en smule for kæk......

Er det ikke ironisk? Når jeg ikke gider mænd mere, eller gider og gider for jeg kan da sagtens knalde ham her Troels, men når jeg ikke viser min interesse mere så kommer mændene! Hvorfor i alverden skal det være sådan? Hvorfor findes der ikke en gylden middelvej? Jeg syntes ikke det er særlig sjovt på den her måde, men det syntes mændene åbenbart.

Troels Bonde, ham som er computer geni og bor i Sverige og som jeg ikke har talt med siden jeg boede i Århus har udover at tilføje mig på LinkID også tilføjet mig på Facebook og det var ellers ham som sagde: "Ha et godt liv Deirdre-Ann" sådan rigtig dramatisk sagt........og jeg vidste bare inderst inde at han ville komme krybene igen, hvor er det typisk!

Og hvor ville jeg bare have så meget mere respekt for en mand som sagde: "Hey, ved du hvad, jeg har været super dum, kan du tilgive mig? Og hvad kan jeg gøre for at gøre det godt igen?"

Så kunne vi ligesom tage den derfra!

Mænd er født med nosser men det er langt de fleste som ikke har gjort sig fortjent til dem!!

Jeg gad godt vide hvor længe Troels har gået og tænkte på at sms'e mig før han så gjore det.......dét må ha været en svær pille at sluge sådan at skulle kontakte mig igen!!

Ingen kommentarer: