onsdag den 12. januar 2011

Insomnia!

Kl. 21.14 lå jeg i min seng, uden at have taget make-uppen af og børstet tænder, jeg var simpelhen så træt at mens jeg lå på sofaen og ventede på kl. 21 nyhederne så var jeg ved at falde i søvn, jeg prøvede at fortælle mig selv at det var for tidligt at sove men så tænkte jeg "naaaaaaaa gå i seng NU" så det gjore jeg, jeg vælgtede bogstaveligtalt ind i seng og faldt åbenbart straks i søvn for jeg kan ikke huske uret skiftede til 21.15!

Og hvad sker der så?

Jeg vågner kl. 23.14 af en eller anden grund jeg ikke kan finde ud af, prøver ihærdigt at falde i søvn igen men som altid når jeg er vågen så starter min hjerne med at tænke - det er som om nogen eller noget tænder for en kontakt og *bang* så myldre tankerne frem.............feks. begyndte min hjerne at tænke på hvor mange penge jeg ville skulle bruge til at købe smykker, perler, sten, halvfabrikata ind for hvis jeg skulle prøve at sætte en lille produktion igang - jeg er jo trods alt halv-uddannet guldsmed og det må da kunne bruges til noget når det at være hel-uddannet radiojournalist ikke kan bruges til noget - rent indkomstmæssigt!!

Nattehygge i sengen...... :)

Og min ældgamle bamse af ukendt race og efterhånden også ukendt farve! Fik den af min farfar da jeg var 3 år, jeg kan huske da jeg fik den, min kusine fik en magen til. Nu mangler den næsen og har hul tre steder og efter en tur i vaskemaskinen med rosa sengetøj er den ikke længere rigtig brun.......men den er min og jeg sover med hånden rundt om halsen på den hver nat, måske derfor hoved er så slapt? :) Nogle ting vokser man åbenbart ikke fra!

Og mens jeg så lå dér og tænkte på fremtiden så skulle jeg pludselig tisse og så da jeg så stadig ikke kunne sove tænkte jeg på om jeg måske var lækkersøvnig, så frem med legetøjet fra nederste skuffe - dét virkede heller ikke, altså virkelig slet slet ikke, så væk med dem og så tænke tænke tænke.............måske jeg er sulten?

Så op og lave laksehapsere (!) kl. 00.00 om natten og så ind i sengen med computeren tændt og vinduet åbent ud til, det sner helt vildt meget lige nu og jeg elsker det, jeg kan mærke det bliver en god dag i morgen! Jeg vil op og træne, har forsømt i tre dage i streg og dét går jo ligesom ikke hvis målet er at få flad mave til sommer og bare generelt blive lige så glad for min krop som jeg var til min fødselsdag, for dér var jeg godt nok mums at se på! :) Det er jeg nok stadig, men følelsen er lidt forduftet - dén skal tilbage igen!

Men nu er jeg altså pivvågen og mæt, jeg har tisset af og jeg har også konstateret at jeg ikke er lækkersøvnig, så egentlig burde der ikke være mere der kan holde mig vågen resten af natten til vækkeuret ringer, vel?

I morgen skal jeg lave mere for min coaching buddy, men denne gang arbejder jeg hjemmefra, kan simpelhen ikke holde hendes mac computer ud - sådan noget arve lort for at sige det mildt, sider der flyver væk så snart du flytter musen og små latterlige taster og omvendt copy paste osv. - Me do not like!

Og så skal der mysteryshoppes - har rigtig mange opgaver der skal tages, men en stor del af dem kan jeg først starte med i morgen.

Og NU er det så vist sengetid for mig, håber ikke jeg kommer til at lide i morgen pga. min lille natlige picknik i sengen...... :)

Og ja forresten - lad os da lige starte endnu en sætning med samme fortegn "og" - STORT NO GO inden for journalistiken men det her er jo min blog så skidt pyt - Godnat....... :)

Ingen kommentarer: