mandag den 31. januar 2011

Sidste Dag I Januar 2011

Og sikke en måned!

Jeg kan helt 100% med hånden på hjertet sige at jeg aldrig har haft så skøn en januar måned før - min hukommelse er ret effektiv men jeg kan virkelig ikke mindes at jeg nogensinde har haft så god, lys og dejlig januar måned!

50% er min egen nye tankegang og 50% er min nye væremåde som bla. inkluderer at jeg siger "Ja" meget oftere endd jeg siger "Nej" og at jeg dermed er kommet meget mere ud bla. takket være min coaching buddy! :)

Det har selvfølgelig også kosted penge at leve som jeg har gjort i Januar måned og jeg frygter lidt at der ikke bliver så mange mysteryshopping besøg i Februar måned som jeg skal bruge for at leve, de siger alle at første kvartal er ret tomt.............men jeg vil ikke klage eller kny, jeg må bare spare - min coaching buddy tager til New York på næste tirsdag og måneden ud, så får jeg nok en hel del mindre at lave, mine andre veninder er alle afsat og har kærester, børn osv og er pænt kedelige........ men det er okay, Januar har været god så er det måske meget naturligt at Februar er mindre god - selv om jeg godt gad være grådig og bede om 12 måneder i streg med fester og venner!!

Lørdag aften/nat sov jeg i min nye fine dejlige sovepose - den skal kunne holde ned til minus 5 grader, så jeg hoppede i posen og smækkede begge vinduer op, det frøs minus 3 grader om natten uden for og da kl. var ca. 7 om morgen vågnede jeg stivfrossen og frøs så det var helt forfærdelig - ergo kan jeg konkluderer at min sovepose IKKE er lige så dejlig varm som min elskede moskusandeduns dyne!!!

Men okay, der er nok heller ikke (forhåbenlig) minus 3 grader dér hvor jeg skal sove på min pilgrimsvandring!! Og er der må jeg tage mere tøj på og bede om et tæppe!!

Jeg endte med at hive dyne op fra gulvet og pakke mig ind i både sovepose OG dyne - og sove videre til kl. 10, denne gang uden at fryse!!

Min nye fine sovepose - som lugter meget "ny"

Soveklar

Så er jeg i soveposen - madrassen er nok også en smuuuule bedre her end på Camino'en.....

Prrrrrrrrrrrrrr endte med at sove med dyne OG sovepose OG sengetæppe!!

Søndag gik med at få ordnet små trælse ting, bla. få laved noget hjemmeside tekst til en jeg kender, et øv projekt jeg har haft liggende alt for længe - men NU er det væk! Jeg fik også vasket op (igen igen) støvsuget og snakket med Ayal i 1½ time over Skype.

Han havde cyklet 40 km på sin cykel i går.......skøre mand! Han var allerede tilbage i Miami og grunden til at jeg ikke har hørt fra ham er at han flirter lidt med min coaching buddy og så var han bange for at sætte mig i forlegenhed ved at komme og knalde mig.........dét kan jeg så slet ikke se hænger sammen men fint nok med mig, han har ikke været savnet - eller dvs. jeg savner hans krop men ikke alt det andet. Hans krop og dét jeg savner kan til enhvertid erstattes af en anden, det som jeg holder af ved Ayal er at han er så stor og kompakt, at jeg kan putte mig ind til ham - hvilket jeg ikke gør, men at jeg KUNNE gøre det.........

Appropo Putte, så har jeg en aftale med Troels fra Karel Van Mander i aften kl. 19.30 - jeg tænker at han kommer, vi knalder og så går han igen. Ikke mere ikke andet. Så var jeg lige oppe og træne her til morgen med min Coaching Buddy som så siger: "Aiii hvor hyggeligt Deidre-Ann, så bliver han og sover........."

WHAT??? Bliver og sover?? HVOR kom det liiiige ind i min planlægning? At sove samme med en fyr er for mig følelser og jeg kan slet slet ikke klare at sove sammen med en jeg allerede ved ikke er the one og som desuden, on top of the fact at han ikke er the one så har han brændt mig af, ikke én gang men hele to gange!!! I TRÆK!!

Never in a million years - og lidt efter så siger min coaching buddy: "Måske han tror det er med spisning når han allerede skal komme kl. 19.30......." igen WHAT??? Hvor kommer alle de der ting ind i min plan om at få sex???

Jeg skal ikke spise med manden - eller nogen anden mand for that matter, jeg skal heller ikke sove med ham - jeg skal have sex og så skal han gå, så jeg kan komme til at sove og blogge og bade og hvad jeg ellers har lyst til!! Det næste bliver at han såre mig...........næææe du - jeg sidder her og overvejer STÆRKT at aflyse!!

Jeg må lige tænke mig om - skal til læge her kl. 10.30 fordi jeg igen igen igen er flækket på mellemkødet - ja det lyder nøjagtig lige så skummelt som det gør ondt! Jeg plejer kun at flække, revne om du vil, når jeg har haft sex, er som sagt ikke særlig stor inden i og så må der jo afgives plads hvor der kan - som en læge engang så fantastisk formulerede det!! Men jeg har ikke haft sex siden stinkemanden med så lille en diller at kondomen svuppede.......

Så nu må jeg til læge for at høre hvorfor det bliver ved med at ske - jeg tænker at huden dernede efterhånden må være flækket og helet over det hele, så det burde være hærded men åbenbart ikke......

Nå men altså til noget helt andet - søndag eftermiddag mødtes jeg med min coaching buddy på Ludwigsen kl. 16.00 for at ste håndbold, Danmark Vs. Frankrig - Frankrig vandt med 32-30 tror jeg det var og det endda selv om både Kronprinsen, Prinsesse Marie og Prins Joachim var til stede, sidstnævnte med et Dannebrogsflag på ryggen! :)

Brand ærgeligt liige præcist at tabe til Frankrig, sådan et snobbet latterligt land! Hmf!

Min coaching buddy og jeg blev enig om at vi nok heller måtte tage til Spanien i 2013 hvor næste VM spilles og så heppe på de Danske Drenge i virkeligheden, til den tid har jeg helt sikkert penge og så kan vi bo på et skønt hotel og drikke os fulde hver aften - vi blev også en smule fulde i går selv om det var søndag, men dog ikke mere end at vi begge var oppe og træne her til morgen!

Vi endte med, efter kampen at sidde og snakke om sex og orgasmer, deraf min sexbooking af Troels fra Karel Van Mander, anyway vi kom til at tale om skedeorgasmer (ja når vi er sammen så foregår det meste af samtalen dernede........) min coaching buddy har aldrig fået en, jeg har fået to men begge med mig selv.

Da jeg kom lidt fuld hjem omkring midnat kunne jeg pludselig ikke sove selv om jeg var død træt da jeg gik fra Ludwigsen - typisk!

Men jeg lå og tænkte på hvorfor jeg mon har så svært ved at "komme" når det drejer sig om skede orgasmer og pludselig ud af det blå kom jeg i tanke om en hændelse for flere år siden, jeg kan slet ikke tænke tilbage på hvornår det egentlig skete - måske 14 år siden? Måske mere?

Anyway, jeg var kærester med min første kæreste Uffe som jeg aldrig har været i seng med, men vi lavede alt muligt andet. En gang var vi i sommerhus med alle hans venner og deres kærester, det var Uffe's fars sommerhus og vi måtte bruge alle værelserne undtagen hans soveværelse som var det eneste værelse med dobbelseng, ellers var der køjesenge i alle de andre rum.

Da alle var gået i seng sneg Uffe og jeg os ind i hans fars soveværelse (selvfølgelig!!) og dér ligger vi så og hygger og Uffe slikker mig, det var virkelig godt, liiige præcis dét kan jeg stadig huske - at det var helt vildt godt og så liige som jeg kan mærke at det snurre helt ud i tæerne og Uffe ligger og bruger fingerne på mig (fniser helt ved tanken, det er så teenage agtigt!) så stopper han pludselig og kikker på mig og siger: Aii du tisser mig på næsen......

What?? NEJ DÉT GJORE JEG IKKE!! Jeg kan stadig huske hvor forskrækket jeg blev, hvor bestyrtet jeg blev og hvor meget jeg trak mig tilbage og satte mig op i sengen - jeg blev SÅ SÅ SÅ flov, Uffe tørrede sig på næsen med håndryggen og lige dér hvor næsen slår en bue havde han en smule klar væske........Uffe mente helt bestemt det var tis - jeg holdt på mit at jeg overhoved ikke trængte til at tisse og jeg endte med at løbe grædene ud på toilettet hvor jeg sad i næsten to timer og ventede på at jeg skulle tisse.........der kom aldrig noget tis.

Denne oplevelse har jeg helt glemt, altså virkelig helt glemt!! Men nu slår det da mig, at jeg helt sikkert har fået en skede orgasme lige dér og at jeg er kommet som kvinder også kan og så uheldigvis har det ramt ham på næsen - men fordi han påstod at jeg tissede på ham, hvilket jeg stadig vil påstå i dag at jeg ikke gjore, så har jeg måske ubevist laved en indre blokering for det??

I hvertfald så tænker jeg altid når jeg er sammen med en fyr at nu nej nu nej nuuuuuuu kommer jeg, men så er det som om jeg klemmer sammen fordi mine tanker siger "ej nu tisser du" - og det har altid undret mig hvorfor jeg tænker sådan, for jeg ved jo med mig selv hvornår jeg trænger og hvornår jeg ikke trænger men liige dér så tænker jeg altid at jeg skal tisse og så må jeg stoppe........og derfor er det kun sket med mig selv, når jeg er alene og kan tænke "jammen hvis du tisser så tisser du, du er jo alene i sengen" og så er jeg kommet men jeg har aldrig tisset i sengen!

Dumme Uffe!! Gad vide om han kan huske det??

Nå, jeg må heller komme i bad så jeg kan være ren når jeg skal til læge

Ingen kommentarer: