lørdag den 1. januar 2011

1. Dag i 2011

Og alligevel skriver blogger.com at det er 31. december kl. ca. 22.54! What's up with an american site som ikke kan synkroniserer danske IP adresser med tiden?

Skod laved!

Nå men jeg vågnede kl. 06.34 1. januar 2011 og gik i seng kl. 23.04 d. 31. December 2010 - det lykkes mig næsten at sove igennem alt fyrværkerilarmen, mindes at jeg var vågen på et tidspunkt fordi der var så meget larm udenfor, men så faldt jeg i søvn igen.

Jeg havde klogt nok sat telefonen på lydløs og undgik derved at vågne når telefonen ringede og når jeg fik sms'er - og jeg fik en del sms'er men sjovt nok ingen fra Troels fra Karel Van Mander..........jeg mener, her går fyren og ringer til mig når han er i Spanien, sms'er mig i tide og utide og er så meget på at jeg bliver helt forvirret og så høre jeg overhoved ikke fra ham på nytårsaften - er dét ikke mærkeligt?

Jeg hader virkelig at mænd gør ét og så noget andet - de er overhoved ikke pålidelige og slet ikke til at regne ud, jeg hader det!

Nå, what's new? Sidder og ser en børnefilm om en Keltisk Vandhest som vist mest af alt ligner Loch Ness uhyret i en sød udgave.

I går aftes omkring kl. 21.00 fik jeg en sms fra Lita hvor hun skrev at jeg bare kunne komme over til hende indtil hendes kæreste kom hjem............tsk tsk tsk......... hun har nok rigtig kedet sig og så kunne jeg lige bruges i en håndevending, nice at vide ikk!

Jeg fik tømt mine tasker fra juleferien og gjort badeværelset rent og fik lagt alt vasketøjet væk - nu mangler jeg bare min lede opvask, at pudse mine lysestager - det er ikke gjort siden jeg boede på Christianshavn og så at støvsuge og vaske gulv, sidst nævnte er hårdt tiltrængt!! Der er snuller og fnuller overalt på gulvet og jeg hader sådan noget!

På mandag vil jeg tage ned til Lejernes LO og forhøre mig om mine rettigheder og samtidig vil jeg forsøge at finde noget andet at bo i - men mine kriterier er at jeg ikke vil bo dyrere end jeg gør nu, 5000 kr alt inkl. (el, vand, varme og gas) og jeg vil bo lige så godt, dvs. lige så centralt og dét her er end ikke særlig centralt, men jeg vil ikke længere ud, jeg kan trods alt gå indtil Rådhuspladsen på ½ time, 40 minutter..............jeg vil jo i bund og grund gerne hjælpe min udlejer med at få solgt men ikke på betingelse af min egen økonomi og lykke. Sorry udlejer!

Føler mig lidt som en led ko, en strid kælling men hvad skal jeg gøre? Jeg kan simpelhen ikke holde ud at flytte mere, hvert år siden jeg var 18 år har jeg boet et nyt sted (næsten) og nu orker jeg altså ikke mere!!

Om lidt når denne her eventyrfilm om den Keltiske Vandhest er slut vil jeg tage opvasken og så ud og trave en lang tur, jeg burde nok have travet turen da jeg vågned så jeg ikke kommer til at følges med alle børnefamilierne i Frederiksberg Have men hva, det går nok.

Senere eller på samme tid vil jeg over og tilmelde mig fitness og så går det løs fra i morgen, fitness hver dag resten af januar - nice! Slim body here I come! :)

Håber jeg kan få min frække krop igen, det ville være skønt hvis min krop kunne blive lige så fræk som min tankegang!! :)

Er forresten ret stolt af mig selv, jeg har gjort meget i 2010 for at komme videre og lægge mange trælse ting bag mig, både gården, kunstmaleren men også Norman.

Jeg har slettet alle hans sms'er (og ordet "alle" får det til at lyde som om der var mange!! NOT!) hans spanske og danske nummer (satser på at glemme hans danske i løbet af januar/februar) Jeg har blokeret ham fra min faceook, så jeg ikke kan se hans billeder mere (og hans plastik fantastisk kæreste) og min veninde har ændret adgangskoden til hendes snydefacebook hvor hun er venner med hans kæreste, så jeg kan heller ikke gå ind og se hendes billeder mere og dét er en klog beslutning - jeg har ikke ringed til ham siden et par dage før jul hvor jeg ville sige glædelig jul og høre om han havde fået mit brev, det var dér hvor jeg forstyrret ham i hans julenoget - han er virkelig ikke et særlig rart menneske, tænk at han end ikke svare tilbage på så ærligt et brev, jeg forstår det ikke.

Men nu er 2011 endelig her og jeg vil ikke tænke så meget på det mere, jeg vil videre. Norman ved nok bedst selv hvad der er lykken for ham og lykken er åbenbart ikke et venskab med mig.

Jeg er dog overbevist om at 2011 nok skal bringe flere nye venskaber med sig, hvis bare jeg holder mit hjerte en smule mere åbent end hidtil.
 - en farlig sårbar måde at tænke på

Ingen kommentarer: