torsdag den 20. januar 2011

Herrehåndbold & Coaching

Om en times tid skal jeg ned til det sidste coaching møde for hele min uddannelse - så er dét kapitel overstået og jeg er på egne ben - skræmmende tanke på en måde!!

Anyway, mine to dejlige 7'er coaching buddies og jeg har besluttet at vi skal ind på en SportsBar og spise og se på alle de svedige dejlige mænd som sidder og hepper på Håndbolddrengene i Sverige - vi overvejede at tage til Malmø men dét bliver nok lidt for crowded!
Og da ingen af os overhoved er intersseret i sport så er der jo ingen grund til at tage helt derover, når vi bare gerne vil se på mænd! :)

Det sjove er at den ene af mine coaching buddies er 55 år, men hun er super sej og opfører sig ikke spor "moragtig" og det er for mig alfa og omega, det er nok med én mor i mit liv!!

Jeg har mysteryshoppet i både Bilka og Vero Moda i dag - det gik ganske smertefrit. Samtidig er jeg blevet booket til at skulle mysteryshoppe i Bella Centret under Modemessen, ikke at mode overhoved intersserer mig men der er gratis mad (!) og gratis indgang og løn - og når der er løn for at spise gratis mad så er jeg altid parat til at arbejde!!

I Bilka fik jeg også købt to nye ringbind, så jeg kan starte et nyt regnskabsår, sidste år købte jeg to turkise mapper fordi jeg tænkte at nu ville jeg ud af det "sorte mappesystem" som ligesom repræsenterede et deprimerende kapitel af mit liv, så jeg købte turkise og ca. 20 dage senere ramlede lortet....

Men NU starter et nyt regnskabs år, eller dvs. fordi jeg er "landmand" så starter det faktisk først 1. juli 2011 og dermed er der også først dér at mit gamle skatte år afsluttes, men jeg skal jo bruge nye ringbind til 2011 papirene og i år var der ingen turkise så jeg valgte pink, i håb om at mit liv i 2011 vil være meget mere farverigt end jeg normalt har oplevede!!



Pinke ringbind som ser lidt lilla ud - ét til privatøkonomien og ét til ejendommene
Da jeg var i Valby for at mysteryshoppe i Spinderiet så jeg en blomsterbutik, jeg stoppede og duftede til blomsterne - elsker jo blomster og savner så godt som hver dag at have min egen have med blomster, græs og bede, men denne her butik fangede mit øje fordi navnet og skiltet kombineret er utrolig dårlig sammensat, jeg mener, hvilken skiltemaler tænker at dét er okay? Og hvilken ejer?

Find én fejl...
ER det bare MIG og mit skarpe øje som syntes det er helt hul i hoved at kalde en butik for "Klokkeblomsten" og så smække to roser op ved siden af??

Jeg mener, Kære Gitte Jensen, hvad tænkte du dog på? Hvorfor ikke to små klokkeblomster? Og hvis du er så vild med roser hvorfor hedder butikken så ikke "Rosenbusken" eller "Butik Rosa" eller noget helt andet??

Der er simpelhen så mange gange hvor jeg krøller tær over folk evner til at formulerer sig i det offentlige rum og til at skabe god PR for sig selv..........dét her er virkelig en brøler!!

Nå må heller smutte - vil ikke komme forsent :)

Ingen kommentarer: