tirsdag den 18. januar 2011

Overskuds Tirsdag! :)

Efter en super nattesøvn har jeg bare sååååååååå meget overskud at jeg ligefrem tror jeg må være skide irriternede på den gode måde, at være sammen med!

I skrivende stund spiser jeg lækker mad - af den hjemmelavede slags! :)

Jeg sov længe i dag, dvs. jeg forsøgte at sætte uret til 06.45 så jeg kunne komme til træning kl. 07.15 men tanken om at min coaching buddy ikke ville være der i dag, gjore at jeg snorkede videre - hvilken ubeskrivelig ringe rygrad jeg har!!
Nå men jeg tillod mig altså at sove længe, hvilket også var virkelig tiltrængt efter et par mildt talt søvnløse nætter - og i nat var der til en forandring så dejlig koldt i mit soveværelse at jeg frøs min næse! Jeg elsker elsker når det er sådan!

Så kan jeg rigtig putte mig under dynen, trække den næsten op over hoved og bare lade næsen og øjene stikke frem - jeg tænker jeg må ligne en lille baby som er pakket stramt ind i et svøb....min dyne er 200 cm lang og da jeg selv kun er 159 lang så er der jo masser af lækker moskusandedunsdyne at møffe rundt med........så jeg har simpelhen sovet noget så ubeskrivelig fantastisk i nat! Hold da op hvor en skøn skøn søvn! :)

Jeg skulle ned til min sidste coaching session med MIN coach - der skulle jeg være i dag kl. 11, så efter et skønt bad hvor krøllerne til en forandring gerne ville sætte sig ordentlig vandrede jeg afsted ind mod centrum, det er en ret lang tur at gå, det tog mig i rask trav næsten 45 minutter men jeg tænker så godt mens jeg går! :)

Mens jeg gik kunne jeg mærke det bløde stof som er i bunden af et par pigetrusser - ved faktisk ikke om der er sådan noget stof i drenge underbukser? Tænker at det er der nok ikke, det sidder nok foran hvor de drypper, tror jeg kikker for lidt på hvad det er for noget tøj jeg lægger sammen når jeg er hjemme og vasker tøj for mine små brødre.......eller også så ser jeg bare på herre undertøj alt alt for lidt!

Nå men altså, normalt så kan man jo ikke mærke stoffet men i dag så sved det mens jeg gik - og jeg sendte en sur dræbene tanke til den idiot som har opfundet den billige ladyshaver jeg har, går og venter på at min mor sender min egen gamle shaver fra 1992!! Jeg ville skrabe bunden på missen i dag, det sker ikke så tit mere som det plejer, når jeg kikker på shaveren så kan jeg pludselig godt gå 4-10 dage mere uden at shave overhoved!! Den er jo sindssyg livsfarlig!!

Og hvad sker der så, selv om jeg sidder musse stille på knæ i bruseren ??? Jeg skær mig i det bløde hud på ydersiden af missen.........så hver gang jeg tog et skridt så kørte det bløde stof jo mod min stakkels mis og dét sved - hele vejen ind kunne jeg mærke hvert et skridt og da jeg skulle tisse et par timer senere så havde det blødt så et lille bitte stykke af det bløde stof sad fast i riften da jeg hev trusserne ned!!! ARGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG nas!!!!!

Nå men jeg kom ind til coaching sessionen i tide og det var faktisk rigtig hyggeligt - jeg kan mærke på mig selv at jeg har rykket mig virkelig langt de sidste ½ år, ja bare i december måned og det syntes min coach også! Det hele køre bare for mig, selv om det alligevel ikke gør - total modstridene men selv om jeg ikke har et fast job og selv om jeg ikke tjener nogle penge så tror jeg faktisk ikke at jeg har været så glad og lykkelig som jeg er LIGE NU i mange mange år og jeg har virkelig svært ved at sætte en konkret finger på hvad det kan være.......

Altså dels så taler jeg ikke så meget med min familie, jeg taler med dem men jeg prøver hele tiden at tænke: Okay et skattespørgsmål, skal jeg ringe til mor med det eller skal jeg ringe til min revisore? Jeg betaler en fast pris om året for at have ham så hvorfor ikke bruge ham mere......

Okay hvad skal jeg svare min ekstrem sure truende udlejer som vil have mig ud NU? Skal jeg ringe til mor og far og spørge eller kan en af mine mange søde kloge og meget betænksomme veninder - som jeg er utrolig dårlig til at bede om hjælp, måske hjælpe mig i stedet for?

Og på den måde så ringer jeg ikke så tit til far og mor, specielt til mor og det betyder også at når vi endelig taler sammen så er grundlaget for at komme op og skændes ikke så stort, det er en total genial måde at tænke på og jeg under mig grænseløst over at jeg ikke har tænkt på det noget før! Men jeg har nok ikke været stærk nok inden i til at ville og kunne gøre det.

Dernæst så er Norman ude af mit liv, altså han har jo aldrig (åbenbart) været en del af mit liv - sidder og griner lidt over at jeg skrev "åbenbart" tit så skriver mine hænder bare hvad tankerne tænker og jeg når slet ikke at tænke over hvad der kommer ud, men altså Norman er væk forstået på den måde at selvfølgelig SELVFØLGELIG tænker jeg på ham, så sent som i går tænkte jeg på om han ville melde mig for vold hvis jeg klappet ham én ordentlig en på kassen når jeg engang møder ham igen?

Måske en underlig tanke men min sorg over hans ubehagelige måde at være på er nok ved at vende sig til vrede og ligegyldighed, men jeg tænker bare at jeg jo ikke er den eneste pige han har ignoreret og ydmyget og I MIN VERDEN er sådan en opførelse bare utilgivelig og jeg syntes han fortjener at mærke smerten på sin egen krop, men da det jo er lidt svært at overføre min følelse af svigt og mistillid til ham, så tænkte jeg at jeg kunne klappe ham sådan en på kassen at hoved snurred - ja der er langt op men jeg er sikker på at jeg vil kunne nå op og sætte en rigtig god kæberasler liiige dér hvor det gør ondt, hvis jeg vel og mærke bliver vred nok - men så tænkte jeg også bagefter at hvorfor i alverden skulle jeg dog udsætte mig selv for den risiko at blive meldt for vold og dernæst udsætte mig selv for at blive sur og vred på et menneske der i bund og grund må leve et meget ensomt liv?

Altså, han har sikkert 100 venner som han kan ringe til hele tiden og han har pengene til at tage alle de oplevelser han vil i livet - men ægtheden i det tror jeg er meget målbar. Jeg ved det jo fra mig selv, jeg kan simpelhen ikke imponeres af store biler, dyre middage, pænt tøj eller andre ting som kan ordnes med penge, ofte kan ting lavede med hårdt fysisk arbejde heller ikke imponerer mig  - og grunden til at disse ting ikke kan imponerer mig er at jeg selv har haft muligheden for alle de her ting og jeg er bum stærk så jeg kan gøre rigtig mange fysisk krævende ting selv - men at blive holdt i hånden på det rette tidspunkt eller at gå en tur i en skov lige efter et stor rengskyld - se dét ville kunne imponere mig, hvis en anden person som jeg ikke tænkte sådan om, også følte at disse oplevelser var fantastiske og hvis personen så samtidig fiskede en madpakke med en sammenklappet rugbrødsmad med leverpostej op af den ene lomme og en humpel renvasked agurk af den anden - ja ville jeg gifte mig med ham on the spot!!

Der ER bare ikke noget bedre end madpakker i naturen!! Og disse ting, disse oplevelser kan man ikke købe for penge og dérfor tænker jeg at Norman må være ensom, også selv om han måske ikke ved det eller ikke tror det, for jeg er da 100% overbevist om at HAN bestemt ikke vil indrømme at han er ensom og slet ikke hvis han hørte mig sige det, han vil bare kikke på mig med foragt og sige at jeg var en skør kvinde mens han inde i hans hoved ville tænke "stalker kælling" eller noget andet grimt - puha når jeg tænker på at han har talt sådan til mig og jeg har ladet ham gøre det igen og igen, så får jeg virkelig lyst til at give ham en røvfuld og sende ham i seng uden aftensmad!

Nå men nok om ham.

Dernæst så tror jeg grunden til at jeg er så glad og lykkelig lige nu, ja for jeg ER lykkelig! Det må være fordi jeg er blevet så meget bedre til at ikke udnytte men bruge - hader ordet udnytte (!) mit fantastiske netværk - jeg har lavede så mange spændene ting de sidste par uger og i aften feks. skal jeg over til Line og se "Årgang O" (er i øvrigt helt vild med hende Rachel, sådan en datter vil jeg gerne have hvis jeg skal vælge en, ham drengen Christian han trænger til at få vasket sin mund med sæbelud!! 10 år gammel og så bander han! WTF)
Jeg har været til fødselsdag, på cafe, på restaurent, ude at gøre ture osv med veninderne de sidste par uger og dét er bare skønt, hvor er det skønt at vide at der er nogen som virkelig vil mig og gider mig, altså MIG Deirdre-Ann - at de syntes JEG er sjov, sød, smuk og interssant at være sammen med! Det er altså en helt ny følelse for mig at have det sådan inden i - og jeg frygter lidt at den følelse vil gå væk......!

Jeg får mysteryshoppet en masse og tjener lidt penge sådan, ikke nok og ikke lige så mange som jeg gerne ville men jeg tjener penge og dét er skønt, jeg kan holde sulten og huslejen fra døren og jeg har mit gode helbred - samtidig er jeg begyndt at træne hver eller hver anden dag med min coaching buddy og jeg kan allerede nu mærke på min krop at det føles helt fantastisk!

Så pga. de her ting så køre det bare helt fantastisk i mit liv lige nu og jeg føler mig mere lykkelig end nogensinde før!


Det er lige før jeg er lidt en Smart Ass! :) (Fed bumpersticker anyway)


Selvfølgelig er der ting jeg stadig gerne så anderledes, jeg ville give rigtig meget for et godt betalt job i København lige NU og jeg savner da også at have en soulmade, jeg savner at have en som jeg føler jeg taler lige så godt med som jeg taler med min ex-kæreste og som jeg taler med Norman, eller som jeg TALTE med Norman. Den der lethed som er over vores samtaler, samtaler hvor jeg bare kan være mig fordi personen kender mig så godt at der ikke er noget som kan gå i stykker i vores samtaler, samtaler hvor jeg kan være hudløs ærlig og forvente at få det samme tilbage. Samtaler hvor der kan snakkes om løst og fast, stort og småt og alligevel så forstår modparten.......

Sådan et menneske vil jeg virkelig gerne møde igen og helst af hankøn - og så må han samtidig gerne syntes at jeg er det mest hotte og frækkeste nord for alperne.....!

Faktisk så føler jeg mig som hende her lige nu


Colombiaske Shakira - ja godt nok er jeg ikke lige så tynd (endnu) men jeg har meget længere og pæner hår end hun har og mine bryster er by far i hvertfald ½ nummer større end hendes! :)

Jeg kan sagtens danse sådan, i hvertfald sådan som hun danser i guldbikinien, man har vel været cheerleader i 2 år......

Så selv om der er ting der kunne være anderledes, mange mange ting der kunne så er der også bare nogle få gode ting som er super og dét prøver jeg at værdsætte og  samtidig så tænker jeg at der ikke er så længe til jeg skal ud og gå og bare være mig Deirdre-Ann alene på en støvet grusvej fra Sevillia med kurs mod Verdens Ende - og denne gang skal hverken min latterlige kunstmaler ex-kæreste eller dumme Norman med, det skal bare og kun og ene og alene handle om MIG! Lille egoistiske mig! :)

Bagefter at jeg havde været hos min coach, som jeg gerne vil forsætte hos men dét har jeg desværre ikke råd til, men bagefter så gik jeg op i Fitness.dk og trænede uden min coaching buddy - men jeg fik trænet! Jeg kan nu næsten løbe 5 km (igen) og dét føles helt vildt dejligt! Jeg sprang over hvor gærdet er lavest i dag og løb kun, ingen styrketræning - min straf kom vist ret prompte for da jeg kom ned i omklædningsrummet så stod der en ældgammel nøgen dame liiiige ved siden af MIT skab! Evvvvvvvvvvvvvvvvv rynkede patter, hængeballer, aflang maveskind, rynkede øreflipper og grå tissekoner er altså bare ikke lige noget for mig - og jeg er ellers ikke sart!

Normalt så går jeg op til fitness i mit fitness tøj og så hjem og i bagd bagefter, for jeg hader hader virkelig offentlige omklædningsrum - men da jeg kom fra coaching måtte jeg jo skifte tøj og bagefter skifte tilbage igen, så jeg var tvunget til at stå og se på at hun bukkede sig forover - med måsen i min retning, for at smørre sine tær (!) ind i creme, jeg tror personligt bare at hun var ude på at blære sig med at hun kan nå sine tær med flad hånd og samtidig ha så rynket et par baller!! Pwadddder!

Jeg tænker det må være årelang kærlighed hvis en mand tænder på dét der!

På vej hjem gik jeg forbi Føtex og bad om en gratis papkasse så jeg kan få sendt min lillebrors Canada Goose jakke som Ayal har taget med hjem fra USA - jeg har bestilt den i Canada og fået den leveret til Ayals lejlighed i Miami og han kom forbi med den i går, jeg så 7-9-13 hammer tæske lækker ud da han kom, jeg havde fra morgenstunden taget min stribede kjole på som jeg selv syntes er såååååå fin, jeg vidste ikke hvornår han kom bare at han kom i løbet af mandag - typisk mande ting at sige: "Jeg kommer mandag" men man kan ikke få et tidspunkt - det er fandeme ligesom at ringe til TDC "Vores service mænd kan ringe tilbage til dig mandag mellem 07 og 16 og så skal du være hjemme" øhhhhhhhh som om man ikke har et liv?

Nå men han kom altså sent i går aftes og afleverede den bare i døren, jeg havde tænkt at han måske ville med ind men det ville han ikke da han havde en ven i bilen og bagefter kunne jeg mærke at jeg faktisk syntes det var helt okay, jeg gider ham jo ikke - ja han ser tæske lækker ud men dét kan man jo ikke leve af vel.......men det var rigtig pænt af ham at tage den med hjem, jeg ville have gjort det samme hvis han bad mig om det eller hvis nogen bad mig om det men jeg kender ikke ret mange som ville gøre det den anden vej, for folk de ikke kender super godt, feks. er jeg overbevist om svaret hvis jeg spurgte Norman *Ha Ha Ha* han ville end ikke svare tilbage og jeg kender Ayal og Norman cirka lige godt (eller lige dårligt)

Ens for dem begge er den sprøde maskuline krop og skrækken for at kvinder vil eje dem, de glemmer begge to at man ikke kan eje et andet menneske så deres frygt er jo ubegrundet! Men ellers så stopper sammenligningenre også dér!

Norman har et stor fyldigt brunligt hår med fald i som altid ser ud til at trænge til at blive klippet, me like. Ayal shaver sit hoved, men er brunhåret, jeg har ham mistænkt for at være pletvis skaldet og eneste grund til at jeg tænker over det er fordi han selv benægter.......men det er nok maskulin forfængelighed så ham om dét.

Ayal lytter konsekvent ikke til hvad jeg siger rent sexmæssigt og derfor er sexen dårlig, altså ikke dårlig dårlig men dårlig nok til at jeg ikke savner ham, eller det gør jeg nok men jeg savner ham kun fordi jeg ikke har andre renlige knald ved hånden!

Norman har de kinky tanker og lysten til at udforske og jeg ved at han er god analsex i stærk kontrast til Ayal men om han er god i sengen eller ej skal jeg lade forblive i det uvisse (og helst for evigt!)

Og så kommer jeg lige i tanke om at de to faktisk har én ting mere til fælles - de er begge to ekstrem hygiejniske og dét er simpelhen noget jeg sætter utrolig stor stor pris på! En ren lækker mand er bare uhmmmmm

Da jeg for et par dage siden gik forbi herre omklædningsrummet sammen med min coaching buddy blev jeg ramt af en duft, jeg mener en duft uden lige af herre parfume! ER du egentlig klar over hvor mange mange år siden det er jeg sidst har set eller dufted for den sags skyld, en mand der lige har trådt ud af bruseren og bare dufter helt fantastisk af MAND??
Vi taler ååååååååååårevis!

Jeg kikkede på min coaching buddy og sagde: Prøv at duft!! Hun grinede og sagde "Deirdre-Ann du ser skør ud!" (jeg spærrede mine i forvejen store øjne op og udspilede næseborene for rigtig at sniffe ind) Jeg siger dig duften var ubeskrivelig..........jeg trænger altså virkelig til en mand, måske endda en kæreste men uha dét er bare farlig mosejord at gå ud på, one never knows what lies beneath!

Nå til noget andet, for et par dage siden, måske i sidste uge eller sådan noget, der gik jeg ind af Vesterbrogade mod byen for at Mysteryshoppe. Da jeg passerer en stor firkantet kassebil lyder der et ordentlig brag og jeg ser at en Fiat Ducato har kørt sidespejlet af denne her store firkantet kassebil som holder lovlig parkeret ved vejen - men den blå Fiat Ducato forsætter bare!
Min ekstreme talklæbe hjerne snupper hurtigt nummeret som jeg messer for mig selv 3 gange hurtigt lige i træk med lukkede øjne og så åbner jeg øjene og kikker på kassebilen igen og opdager til min store overraskelse at der sidder nogen inde i den og ser helt vildt forskrækket ud!

Jeg går hen til bilen og banker på og åbner døren, på passagersiden (som var der jeg åbnede til) sad en handicappet mand i rullestol og jeg går ud fra at det var hans kone som sad bag rettet - jeg smilede og sagde: Jeg har nummert på den blå Fiat Ducato der lige kørte jeg sidespejl af og forsatte hvis i har noget at skrive med - de fik lyn hurtigt skrevet nummeret ned og jeg håber at de får fat i dem som gjore det, sådan en skiderik, han kan umulig ikke ha opdaget dét for det gav et kæmpe brag!

Men nu er klokken mange og jeg har fået spist min dejlige spagettig ret med Dolmio sovs og rejer i, lavede en kæmpe portion i går og har frosset det ned, normalt når jeg tøer sådan noget mad op i mikrobølje ovnen så smager det tør og øv men til Litas fødselsdag sagde pigene at jeg skulle prøve at tø det op i en lille kasserolle med lidt vand i bunden, det gjore jeg selv om jeg vidste at det gav mere opvaske og ganske rigtig så smagte det helt fantastisk - hvor ved folk sådan noget fra??

Jeg mener, jeg har ikke lært sådan noget hjemmefra! Men jeg ved hvordan man fokker halm (med en fork, deraf navnet) jeg ved hvordan man parterer en ko, plukker en høne og en and, jeg ved hvordan man ruller duge korrekt, skifter oliefilter og dæk, jeg ved hvordan man laver ymer, smør og sylter bær - jeg ved alt muligt praktisk men ikke ret meget omkring mad..........virkelig ikke ret meget! Man kan vist godt se at jeg er vosket op udenfor med far og drengene og min lillesøster voksede op inde i huset med mor, hun er total en pige pige!

Men hey, jeg kører bedre bil end hende!!

Og så afsted på posthuset med pakken, ellers så bliver min ældste lillebror nok noget lang i hoved i morgen hvis der ikke er en pakke til ham!

Forresten, så er min mobiltelefon i overhængdene fare for at dø - sådan her er den begyndt at se ud når jeg får en sms....


PLEASE do not die on me!
Jeg har virkelig ikke råd til en ny telefon nu så jeg krydser fingre for at den overlever min. ét år endnu!!

Ingen kommentarer: