torsdag den 27. januar 2011

Troels Fra Karel Van Mander Part I

I går aftes skrev jeg til Troels hvad han ville - han skrev tilbage: "Hmmm... Jeg ville bare sige Hej til dig!"

The fuck you would't!! Sære snegl!

Inden jeg gik i seng skrev jeg denne sms til ham: "Troels, gør mig en tjeneste. Brug natten til at overveje hvad du vil opnå ved at kontakte mig, hvis der er noget at overveje. Jeg HADER uvished og jeg HADER folk der ikke er ærlige og at du bare vil sige hej er jo topmålet af mærkelig. Du vil noget men jeg gider ikke brug mere energi på at gætte hvad du tænker. Tænk grundigt for du har opbrugt din kvote lige om lidt!"

Dertil svarede han: "Respektere din SMS.. Må jeg ringe til dig i morgen?" Jeg svarede bare "Ja" og ikke mere, så nu er jeg spændt på hvad han vil mig............ eller ikke spændt, jeg lå lidt og tænkte over det i går aftes, om jeg var sur eller vred eller spændt eller hvad jeg var?

Først var jeg parat til at parterer ham til en asiatisk wok ret for at være så nosseløst et hankønsvæsen, men så tænkte jeg, nej Deidre-Ann, hvorfor bruge krudt på at være rasende på en fyr du alligevel efter første date godt vidste inderst inde ikke var The One i dit liv?

Og det er jo korrekt, jeg skal ikke bruge energi på ham som er unødigt, han er jo helt åbenlyst ikke klar over hvad han vil selv og hvis han er, så er han sådan en tøsedreng at han ikke bare kan sige det lige ud og være ærlig - jeg hader folk som vader rundt om den varme grød i stedet for at sige tingene som de er, han kunne jo bare skrive: Deidre-Ann, jeg har vildt lyst til at have sex med dig, hvad siger du til det?

Dét ville jeg have så meget mere respekt for - mens min coaching buddy syntes at det er heeeeeelt fint at han lægger blidt ud - jeg syntes det er drøn irriterende!! Specielt fordi han ligesom HAR droppet mig før, og jeg ligesom HAR brugt tid på at tænke over hvorfor, det gider jeg ikke igen, hvis han vil noget så må han komme frem med det - vil han date, knalde, snakke, hvad vil han? Man brænder da ikke først nogen af for så at skrive "Hej" én måned senere!

Nå men nok om ham, gider virkelig ikke bruge min krudt på top mærkelige mænd som ikke ved hvad de selv vil!!

Hvilket fører mig over til endnu en fyr.................*griner*.................min ex-kæreste, altså min første kæreste (ud af 2) Uffe blev jo droppet i December måned af sin kæreste fordi hun fandt ud af at hun var blevet gravid........selvfølgelig er det uheldigt at finde ud af at man er gravid efter 4 måneder sammen men dét er jo ikke the end of the world og slet ikke i vores alder, plus at Uffe har penge nok til at de kunne havde klaret sig i mange mange år frem mens hun studerede færdig, så hvis hverken følelser eller penge er et problem så ser jeg ingen grund til at få en abort, men det er bare MIG.

Uffes kæreste havde 5 dage før hun finder ud af at hun er gravid kikket på fliser til deres nye fælles hjem, da hun så finder ud af at hun er gravid slår hun op og trækker sig fra ham og får en abort - Uffe er naturligvis helt knust og jeg har talt med ham på msn mange mange gange, bla. lige nu, han forstår stadig ikke og det gør jeg heller ikke men jeg prøver at få ham til at forstå at det helt klart er hans ex-kæreste som har et problem hvis hun i en alder af 31 eller var det 28 vælger at få en abort når hun er sammen med en fyr hun sige hun elsker og vil købe hus med lige indtil hun finder ud af at hun er gravid...........

Jeg spurgte ham hvad han mente om Troels og Norman og han skrev tilbage at nu når han kendte mig så godt som han gjore, så måtte de her fyre helt klart mangle noget i deres liv som de følte de fandt hos mig - men fordi jeg virker så overvældene på andre mennesker så bliver de også lidt bange for mig som person fordi, som Uffe sagde: "Så har de ikke opdaget at du bare bjæffer, du bider jo slet ikke....."

Hmmmmmmmmmmm dét ved jeg ikke om jeg vil tage som et kompliment!!

Dét var det nok, men altså - jeg behøver vel ikke vise fyre at jeg er sårbar fra dag ét vel - og dem som jeg har vist at jeg er sårbar og kan såres, de har ligesom udnyttet det som jeg ved ikke hvad.........well anyway, en dag kommer der nok en normal mand forbi som bliver :)
I'm quite sure!

Hi hi nu spørger min ex Uffe om jeg stadig har en scor profil............stakkels mand, han må være trængene........ ;-)

Nå, jeg har faktisk en del jeg skal nå i dag inden jeg skal mødes med min coaching buddy til træning kl. 19! Så better go now

Ingen kommentarer: